"Posle litre votke muškarac od 100 kila me oborio na pod, pa sam dohvatio nož": Saslušan osumnjičeni za pokušaj ubistva u Beogradu

07.06.2022

12:31

0

Autor: 24sedam

V. D. tvrdi da je 28-godišnji muškarac nasrnuo na njega i oborio ga na pod

"Posle litre votke muškarac od 100 kila me oborio na pod, pa sam dohvatio nož": Saslušan osumnjičeni za pokušaj ubistva u Beogradu
Ilustracija - Copyright Profimedia/Pixabay

U Višem javnom tužilaštvu u Beogradu danas je saslušan V. D. (45) zbog sumnje da je nožem pokušao da ubije 28-godišnjeg muškarca u stanu u Cvijićevoj ulici u Beogradu.

Osumnjičeni je na saslušanju izneo svoju odbranu i objasnio kako je došlo do sukoba sa oštećenim.

Posle saslušanja tužilaštvo je predložilo sudiji za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu da V. D. odredi pritvor da ne bi uticao na svedoke i da ne bi u kratkom vremenskom periodu ponovio krivično delo, imajući u vidu da je ranije osuđivan.

V. D. je osumnjičen za ubistvo u pokušaju. On je, kako se sumnja, žrtvi u stanu u Cvijićevoj ulici nožem naneo ubodne rane ispod pazuha.

Prema nezvaničnim informacijama, V. D. je rekao da su se on i žrtva raspravljali oko nekog telefona. Oštećeni, koji je, kako tvrdi V. D., popio gotovo litar votke i ima 100 kilograma, nasrnuo na njega i oborio ga na pod.

Kako tvrdi, V. D. su ispale naočare prilikom pada, a onda je tako oboren uspeo da dođe do noža i da mu zada nekoliko uboda.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike