Komšiji zario lovački nož u stomak zbog sukoba oko zemljišta: Detalji krvave svadbe na Zlataru

05.06.2022

15:20

0

D. D. iz Priboja od teških povreda oporavlja se u Opštoj bolnici Užice

Komšiji zario lovački nož u stomak zbog sukoba oko zemljišta: Detalji krvave svadbe na Zlataru
Ilustracija - Copyright Profimedia/Pixabay

D. D. (63) iz Priboja, koji je sinoć teško povređen ispred jednog ugostiteljskog objekta na Zlataru, kada mu je D. B. (68) iz novovaroškog sela Rutoši zario nož u stomak, oporavlja se u Opštoj bolnici Užice.

Prema informacijama iz ove ustanove, D. D. je tokom noći operisan i zbrinut na intenzivnoj nezi. Njegovo zdravstveno stanje je tokom prepodneva bilo stabilno.

Povređeni je poreklom iz sela Rutoši, a juče je bio na svadbi koju je na Zlataru pravio jedan njegov komšija iz sela. Na istom veselju bio je i D .B. sa kojim je, kako se priča, D.  D. imao neraščišćenje račune od ranije, navodno oko zemljišta.

Negde oko 22 sata ispred restorana u kom je ogranizovana sbadba došlo je do svađe njih dvojice. U jednom trnutku D.B. je otišao do svog automobila iz kojeg je uzeo lovački nož kojim je zadao udarac D. D. u stomak.

Kako je ispričao jedan gost ove svadbe, u vreme nemilog događaja svirala je muzika i vladalo dobro raspoloženje koje je pokvarila informacija koja se pronela salom da je neko nekoga izbo napolju.

Iz Nove Varoši na Zlatar je ubrzo stigla hitna pomoć, a D. D. je nešto kasnije prevežen u Užice. Kako je saopštila Policijska uprava Prijepolje, D. B. se posle umalo kobnog događaja sam prijavio policiji.

Protiv D. B. je podneta krivična prijava za krivično delo ubistvo u pokušaju, a posle isteka 48-satnog zadržavanja biće predat Višem javnom tužilaštvu u Užicu.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Blic

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike