Dejan se oženio prošlog vikenda, sinoć stradao vozeći motor!

29.10.2020

11:21 >> 11:42

0

Dejan P. (24) poginuo sinoć oko 22 časova u saobraćajnoj nesreći u Šašilovcu kod Kruševca, kada se motorom zakucao u ogradu pored puta

Dejan se oženio prošlog vikenda, sinoć stradao vozeći motor!
Copyright Pixabay

Dejan P. (24) nastradao je sinoć oko 22 sati u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u Šašilovcu, kod Kruševca, saznaje “24 sedam”. Prema nezvaničnim informacijma, on je iznenada sleteo sa puta i udario u ogradu.

Dejan je prevezen u bolnicu u Kruševcu, gde je, kako saznajemo, nakon 20 minuta borbe lekara da mu spasu život, preminuo.

– Sinoć posle telefonske najave Službe hitne medicinske pomoći da dovoze pacijenta u izuzentno kritičnom opštem stanju iz saobraćajnog udesa motorom, životno ugroženog, dežurna ekipa hirurga i anesteziologa je odmah po ulasku u zgradu hirurškog sektora započela mere kardio-pulmonalno-cerebralne reanimacije, s obzirom na to da pacijent nije imao osnovne vitalne parametre. U takvom stanju je primljen u jedinicu intenzivnog lečenja, gde je nastavljeno sa pomenutim merama. Posle duže i uporne primene tih mera vitalni parametri nisu uspostavljeni i došlo je do smrtnog ishoda – kaže za “24sedam.rs” pomoćnik direktora Opšte bolnice u Kruševcu Savko Marković.

Kako nezvanično saznajemo, Dejan se pre samo nedelju dana oženio. Kako je došlo do udesa u kojem je stradao pokazaće istraga.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike