Ko je vođa kriminalne grupe uhapšen u "maseratiju" u Beogradu? Podvodio devojke, trgovao ljudima, pa uhapšen zbog droge (FOTO)

03.06.2022

09:32

0

Autor: 24sedam

Pre tri godine, Kimov je uhapšen zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija

Ko je vođa kriminalne grupe uhapšen u "maseratiju" u Beogradu? Podvodio devojke, trgovao ljudima, pa uhapšen zbog droge (FOTO)
13532938_1064842870274060_3244461905196099650_n - Copyright Foto: Facebook/ Dimce Kimov

U Ralji je juče, dok je bio u svom skupocenom vozilu "maserati", uhapšen Dimče Kimov (46) sa svojom četvoročlanom kriminalnom grupom.

On je "pao" u koordinisanoj akciji SBPOK-a zbog narkotika, a još od devedesetih je odlično poznat policiji.

Inače, njegova kriminalna grupa je već duži vremenski period obavljala krivična dela na teritoriji Beograda, a Kimov je duže vreme praćen.

Pre tri godine, Kimov je uhapšen zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija. Naime, u njegovom „ford fokusu“ pronađen je tada i kilogram eksploziva.

Kod Kimova je otkriven paket sa oko 50 grama kokaina. Nakon pretresa stana, policija je zaplenila revolver, još 20 grama kokaina, marihuane, dve vagice i 2.250 evra. Takođe, u vozilima koje je koristio „audi“ i „ford fokus“, pored kilograma eksploziva, pronađena su i dva pištolja.

Prvi put je uhapšen 1998. godine, kada su kod njega pronašli bombu, piše Telegraf. A onda je 2004. godine završio iza rešetaka zbog podvođenja devojaka i teranja na prostituciju. Potom je 2007. godine uhapšen jer mu je nađeno 600 grama kokaina. Tada je uhapšen zajedno sa Jovicom Radonjićem koji je ubijen 2015. godine na Zvezdari.

Da su posredi opasni mafijaški krugovi govori i to da je Radonjić bio osuđivani narko diler i osumnjičen za ubistvo članova "veterničkog klana" Uglješe Ljubojevića i Nenada Opačića.

Napad u kojem je izrešetan Radonjić dogodio se u aprilu 2015. godine ispred zgrade u Ulici Ante Bogićevića 7 na Zvezdari. Nepoznati napadač je ispalio rafal na Radonjića, a tom prilikom je teško ranjen i Miloš M. takođe poznati kriminalac.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike