Ovo su prijatelji koji su poginuli kod Sokobanje: Imenjaci podleteli pod traktor sa košnicama, najbliži se opraštaju! (FOTO)

02.06.2022

10:51

0

Autor: D.A.

"Dobar čovek koji je dobru dušu imao, to se ne može zaboraviti i prežaliti"

Ovo su prijatelji koji su poginuli kod Sokobanje: Imenjaci podleteli pod traktor sa košnicama, najbliži se opraštaju! (FOTO)
nesreca sokobanja copy - Copyright Profimedia/Facebook/Facebook/Dragan Dragana Tesla-Mitic/Dragan Živković

Dva muškarca poginula su sinoć u stravičnoj saobraćajnoj nesreći na ulazu u Sokobanju, dok je jedna osoba teže povređene.

Nesreća se dogodila oko 23 sata kada je automobil udario u traktorsku prikolicu koja je prevozila košnice.

Kako se saznaje u pitanju su dva prijatelja iz sela Trubarevac, Dragan Mitić i Dragan Živković.

- Udarac auta i traktora bio je stravičan i košnice koje su bile na traktorskoj prikolicu pale su na put i sve je vrvelo od pčela - navodi izvor Kurira i dodaje:

- Lekari Hitne pomoći mogli su samo da konstatuju njihovu smrt, a prilikom udara povređene su i dve osobe koje su tom prilikom zadobile teške telesne povrede i sada se nalaze u bolnici.

Supruga Dragana Mitića oprostila se od njega na Fejsbuku uz potresne reči, navodeći da ih je "prerano napustio".

- Nema više mog dragog Dragana, šta ću ja bez njega? Napustio nas je prerano. Dobar čovek koji je dobru dušu imao, to se ne može zaboraviti i prežaliti - napisala je neutešna žena, a ispod njene objave ređali su se komentari u kojima su joj izjavljivali saučešće i žaljenje zbog njenog gubitka.

Na društvenim mražama su svi njihovi prijatelji i članovi porodica izrazili žaljenje tako što su ostvili crne slike na svojim nalozima.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike