Odloženo suđenje lažnom hirurgu Savi i njegovoj majci: Danijela danas trebalo da iznese odbranu, ali nijedno se nije pojavilo!

30.05.2022

08:32

0

Na prethodnom suđenju, Sava Knežević je negirao navode optužnice

Odloženo suđenje lažnom hirurgu Savi i njegovoj majci: Danijela danas trebalo da iznese odbranu, ali nijedno se nije pojavilo!
savo sava knezevic - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Suđenje lažnom hirurgu Savi Kneževiću i njegovoj majci Danijeli, inače maseru i cvećarki, koji su optuženi da su u klinici u centru Beograda vršili estetske zahvate za koje nemaju stručno znanje niti licencu, odloženo je danas u Prvom osnovnom sud u Beogradu.

Advokat okrivljenih dostavila je za Savu Kneževica lekarsku dokumentaciju jedne privatne klinike o njegovom zdravstvenom stanju, dok je za Danijelu navela da joj je jutros pozlilo jer inače ima povišen krvni pritisak.

Inače, danas je pred sudom Danijela Knežević trebalo da iznese svoju odbranu.

Na prethodnom suđenju, Sava Knežević je negirao navode optužnice, tvrdeći da je on priznat u svetu i da "nije manijak koji je pušten s ulice da kasapi ljude".

Tokom izlaganja je tvrdio da je zahvate radio prijateljima i poznanicima i da ni jedan nikada nije naplatio, a ostećene među kojima su i jedna voditeljka, kao i pevačica rekao je da su ga optužile jer sa jednom nije hteo seksualne odnose, a da druga hoće da mu uzme novac.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Kurir

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike