Odloženo suđenje nadrilekaru Savi i njegovoj majci: Advokati imaju koronu, Kneževići u samoizolaciji

31.01.2022

09:18

0

Suđenje je odloženo jer oba advokata imaju koronu, a Kneževići su u samoizolaciji jer su bili u kontaktu sa njima. I sudija je bolesna

Odloženo suđenje nadrilekaru Savi i njegovoj majci: Advokati imaju koronu, Kneževići u samoizolaciji
Olgica Markanović Sava Knežević 1 - Copyright Profimedia Pixabay ATAImages/A.A. Instagram/Printscreen

Suđenje Savi Kneževiću i njegovoj majci Danijeli, optuženima za nadrilekarstvo, odnosno saučesništvo u tom delu, odloženo je u Prvom osnovnom sudu u Beogradu, jer se optuženi nisu pojavili na prvon ročištu, na kom je trebalo da iznose odbranu.

Suđenje je odloženo jer oba advokata imaju koronu, a Kneževići su u samoizolaciji jer su bili u kontaktu sa njima. I sudija je bolesna.

U Prvom osnovnom sudu u Beogradu danas je trebalo da se nastavi suđenje fizioterapeutu Savi Kneževiću (23) iz Batajnice, i njegojoj majci Danijela (49) povodom optužbi da su se bavili nadrilekarstvom i prevarili sedam pacijenata.

Trebalo je da detaljno iznesu svoju odbranu, dok su na početku suđenja u novembru kratko negirali dela koja im se stavljaju na teret.

Knežević se tereti za krivična dela neovlašćeno bavljenje određenom delatnošću i produženo krivično delo - teška dela protiv zdravlja ljudi, kao i za prevaru i falsifikovanje isprave, dok se njegova majka tereti da mu je pomagala u izvršenju teškog dela protiv zdravlja ljudi.

Tužilaštvo je za Kneževića predložilo kaznu od osam i po godina zatvora i novčanu kaznu od 800.000 dinara, dok je za majku tražilo godinu dana kućnog zatvora.

Bonus video

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Blic

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike