"Nisam manijak da kasapim ljude": Lažni hirurg citirao Momu Kapora i opleo po ženama koje su ga prijavile

30.03.2022

13:36

0

Autor: 24sedam

Rekao je i da je sve intervencije radio besplatno, te da ni jednoj od sedam navodnih žrtava nije uzeo novac

"Nisam manijak da kasapim ljude": Lažni hirurg citirao Momu Kapora i opleo po ženama koje su ga prijavile
sava knežević nadrilekar - Copyright Savo Knežević / Antonio Ahel/ATAImages

Sava Knežević i njegova majka Danijela, koji su optuženi da su u klinici u centru Beograda pružali estetske zahvate za koje nemaju stručno znanje niti licence, danas su u Prvom osnovnom sudu u Beogradu izneli odbranu.

Knežević je izjavio pred Prvim osnovnim sudom da on nije "manijak koji je pušten s ulice da kasapi ljude", tvrdeći da je stručnjak u oblasti antiejdžinga "priznat u celom svetu" i da znanje nije sticao u Srbiji, već širom sveta.

Između ostalog, naveo je da nikada ni jedan tretman u svom salonu u centru Beograda nije naplatio.

- Što se tiče ovog krivičnog postupka, on mi deluje kao hajka i linč. Sve mi ovo teško pada. Moje znanje i obrazovanje koje sam stekao van granica Srbije je adekvatno, daje mi, možda ne zvanje u Srbiji, ali mi daje stručno znanje za sve ono što sam radio. Nisam manijak koji je pušten da kasapi ljude niti nešto slično - rekao je optuženi, po zanimanju fizioterapeut.

Optužnica ga tereti da je u svom salonu u centru Beograda, bez odgovarajućeg obrazovanja i licenci pružao usluge antiejdžing medicine, kao i da je obavljao hirurške tretmane liposukcije, transfera masti nad sedam oštećenih.

Naveo je da su zahvate za koje nije imao licencu i znanje izvodili lekari, a potom se izjasnio i o navodima oštećenih koji su podneli prijave protiv njega, a među kojima su voditeljka Sanja Nakić, pevačica Marina Ogrizović, ali i izvesna učesnica na izboru za miss Dušica Jovanović

Za jednu je naveo da joj je "proradila sujeta jer nije hteo seksualne odnose sa njom", za drugu da je želela da ga uceni i izvuče materijalnu korist.

O jednoj ostećenoj je govorio kao osobi "koja ne može da zna kako izgleda intervencija, kad nema ni srednju skolu", za drugu je rekao da zna ko joj je ljubavnik, a za supruga jedne od žrtava, koja je inače modni kreator, da su imali tako bliski odnos da zna sve o krivičnim postupcima protiv njenog muža, inače albanskog državljanina.

U svoju odbranu rekao je da je sve intervencije radio besplatno, te da ni jednoj od sedam navodnih žrtava nije uzeo novac.

- Nikome ništa nisam naplaćivao, klinika je bila baza da prijateljima vršim intervencije i da moji prijatelji i ja unapređujemo znanja i veštine - izneo je neverovatnu odbranu, tvrdeci da on zarađuje tako što u inostranstvu drži seminare i predavanja.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike