"Neću od sestrine smrti da pravim rijaliti": Otac i brat tužni, komšije pune hvale o ubijenoj doktorki!

24.05.2022

16:15

0

Milena Milošević Maksimović koju je suprug Vladimir Maksimović usmrtio hicem u vrat biće sahranjena sutra

"Neću od sestrine smrti da pravim rijaliti": Otac i brat tužni, komšije pune hvale o ubijenoj doktorki!
Milena M. - Copyright 24sedam/M.S.

Tuga se danas uselila u porodičnu kuću Miloševića u Tanaskovićevoj ulici u Kragujevcu. Njihova ćerka dr Milena Milošević Maksimović (35) preminula je u Univerzitetsko kliničkom centru Kragujevac, gde su se lekari borili za njen život od 16. maja kad je njen suprug Vladimir Maksimović (40), hicem iz vatrenog oružja, pogodio u vrat. Čitav Kragujevac žali za doktorkom.

Na tremu ispred kuće sa bolnim izrazom lica i tugom u očima, odeven u crnu majicu, sedeo je za stolom, zajedno sa još jednom osobom, Milenin otac Miroljub Milošević. Zahvalio nam se na izrazima saučešća.

- Molim vas da me pustite da sahranim dete. Sutra je sahrana. Ja sam se zahvalio i kragujevačkim i lekarima sa VMA, koji su bili spremni da prime Milenu. Razumite me. Deca su trenutno kod šuraka i dobro su. Sutra posle sahrane, pa ćemo pričati - kaže sa suzama u očima za 24sedam Miroljub Milošević, Milenin otac.

Na njegove reči nadovezao se momak koji je sa njim sedeo za stolom.

- Ništa više nećemo da kažemo. Nikakve izjave. Neću od sestrine smrti da pravim rijaliti - rekao je momak, po svemu sudeći, Milenin brat.

I bez majke i bez oca

Komšije porodice Milošević o ubijenoj doktorki imaju samo reči hvale.

- Sve se zna. Čuli smo da je Milena preminula nažalost. Suprug i ja ćemo posle otići da izjavimo saučešće porodici. Milenu znam od kad je bila devojčica. Dobra i divna osoba. Jadna deca, sada su i bez majke i bez oca. On će izaći iz zatvora, a šta će ona, šta će njeni roditelji. Bila je jedinica. Tužno - kroz suze kaže jedna od komšinica koja je zamolila da ostane anonimna.

24sedam/M.S. Printscreen/Facebook/Milena M.
 

Slično pričaju i ostale komšije koje za Milenu i njenu porodicu imaju samo reči hvale i kažu da su divni i vredni ljudi. Svi posebno žale decu.

 -Sin je stariji, mislim da je završio prvi razred, a devojčica je još uvek u predškolskom. Priča se da im nije rečeno da su ostali bez majke i oca. Strašno je to. Velika tragedija. On će da dobije šta je zaslužio, ali su deca ostala bez roditelja. Čula sam da je porodica tražila stručnu pomoć koja će im pomoći da deci saopše užasne vesti - ispričala je druga komšinica.

Prema kazivanju komšija, dok su se lekari borili za Milenin život, njene kolega iz Nemačke su zvale da se raspitaju o njoj i ponudile pomoć njenim roditeljima.

Htela da povede samo decu?

Komšije iz Ulice Ivana Milutinovića u Kragujevcu gde se dogodila pucnjava sa smrtnim ishodom kažu za 24 sedam da ih je pogodila i rastužila vest da je Milena preminula.

- Prošlo je nedelju dana od tada, ali i dalje se pitam zašto se sve dogodilo. Ako je sumnjao da ga vara kako se priča mogao je da se razvede od nje. Čuo sam da je ona došla iz Drezdena gde je radila po decu. Pričalo se da je trebalo da svi otputuju u Nemačku, ali Milena je želela da pođe bez supruga i počela da pakuje svoje i dečije stvari. Pretpostavljam da je zbog toga pucao u nju - nagađa jedan od komšija porodice Maksimović.

24sedam/M.S.
 

U kući u kojoj se porodična drama odigrala zatekli smo Mileninu svekrvu, koja je rekla da je to velika tragedija i za Milenu i za decu i objasnila da su deca kod Mileninih roditelja.

Milena je, da podsetimo, spavala kada joj je suprug ispalio hitac u lice i pogodio je u vrat. Decu su bila u susednoj sobi i nisu čula ništa. Pucanj je čuo njegov otac koji je pozvao policiju i lekare. Posle toga Vladimir je pobegao i uhapšen je posle nekoliko sati i dva sata pregovora sa policijom, jer se prethodno zabarikadirao u svom automobilu.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike