“Velika je ovo tragedija, i za Milenu i za decu”: Svekrva o snaji koju je njen sin ubio na spavanju

24.05.2022

14:26

0

Ubijena doktorka biće sahranjena sutra

“Velika je ovo tragedija, i za Milenu i za decu”: Svekrva o snaji koju je njen sin ubio na spavanju
24sedam/M.S.

Kragujevčanin Miroljub Milošević objavio je danas tužnu vest, da je njegova ćerka jedinica Milena Milošević Maksimović (35) i pored napora lekara da je spasu, preminula nakon što ju je suprug Vladimir na spavanju upucao u vrat!

Iza doktorke Milene, koja je, da bi zaradila za porodicu, radila u Nemačkoj, ostalo je dvoje maloletne dece o kojoj su, kad ona nije bilat u, brinuli njeni roditelji i suprug Vladimir.

Dan uoči tragedije, koja se dogodila prošlog vikenda, Milena je doputovala u Kragujevac u nameri da se sa njom u Nemačku presele suprug i porodica, međutim, u tome ih je zaustavio njegov metak , najverovatnije ispaljen zbog bolesne ljubomore.

U naselju Filip Kljajić u Kragujevcu, pred kućom u kojoj je zaustavljen I Milenin život i snovi njene porodice, ekipa 24sedam zatakela je majku ubice Vladimira Maksimovića, koji se posle zločina bio pobegao ali je ubrzo uhapšen.

Kako je rekla, ovo je velika tragedija i za Milenu i za decu koja su ostala bez majke.

-Nije mi tu suprug, otišao je kod advokata. Velika je ovo tragedija, ne bi da pričam o tome. Moj sin je u zatvoru, deca su kod druge babe i dede. Strašno je sve to – rekla je svekrva ubijene doktorke.

Nesrećna žena biće sahranjena u sredu.

Milenina porodica želi da se zahvali svim lekarima i onima koji su bili spremni da joj pomognu.

BONUS VIDEO

24sedam

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi