Crni niz jezivog nasilja nad ženama u Srbiji: Milenu muž upucao u glavu, Ani ljubavnik presudio iz "škorpiona"! Razlozi su bizarni

24.05.2022

19:05

0

Za 10 dana tri žene su ubijene, a dve brutalno pretučene

Crni niz jezivog nasilja nad ženama u Srbiji: Milenu muž upucao u glavu, Ani ljubavnik presudio iz "škorpiona"! Razlozi su bizarni
ubistvo nasilje profimedia-0463069171(1) copy - Copyright Profimedia

Milena Milošević, doktorka iz Kragujevca, preminula je u utorak na VMA nakon više od nedelju dana borbe za život. Nju je muž upucao u glavu, a kako se sumnja, glavni razlog ove tragedije bila je ljubomora.

Milena je spavala kada joj je suprug ispalio hitac u lice, a pucanj je čuo njegov otac, koji je potom pozvao policiju i lekare. Iako se spekuliše da je suprug to uradio iz ljubomore, njeni prijatelji su nemi zbog tog stava.

Kako se saznaje, oni smatraju da to ne bi smeo da bude motiv, jer je ona uvek želela samo da njenoj porodici bude bolje, da mogu normalno da žive. Zato je Milena i otišla u Nemačku da radi, da bi svojoj porodici obezbedila takav, normalan život.

Milena je godinama radila u bolnici u Drezdenu. Bila je na odmoru u Srbiji, kada je suprug Vladimir usred noći pucao u nju. On je posle zločina pobegao, a pojavio se u popodnevnim satima, zabarikadirao u kolima i pretio samoubistvom. Posle dvočasovnih pregovora predao se, a pred Višim tužilaštvom u Kragujevcu nije izneo odbranu jer se nije osećao psihički dobro.

Milena je pre nekoliko dana bila u stanju moždane smrti, ali bilo je samo pitanje dana kada će se njen život i ugasiti, iako je borba nastavljena. Milenina porodica zahvalna je svim lekarima i onima koji su bili spremni da joj pomognu, a nesrećna žena biće sahranjena u sredu na groblju Bozan u Kragujevcu.

Nakon vesti da mu je ćerka preminula, za medije se oglasio i Milenin otac, slomljen od bola.

- Moja ćerka je izgubila bitku, lekari su uradili sve što su mogli, ali spasa nije bilo... Mnogo mi je teško - kazao je on.

Printscreen/Facebook/Milena M.
 

Nasrnuo na ženu i nerođeno dete

Samo nekoliko dana nakon što je Mileni muž pucao u glavu, u petak je u Trgovištu muž T. I. (41) nasrnuo na svoju trinaest godina mlađu, trudnu suprugu.

Osnovni sud u Vranju prihvatio je zahtev Osnovnog javnog tužilaštva da mu se odredi pritvora u trajanju do 30 dana zbog porodičnog nasilja.

T. I. je nakon verbalnog sukoba nasrnuo na suprugu T. J., koja je u šestom mesecu trudnoće.

Prema nezvaničnim saznanjima, muž je negirao krivicu. On je, navodno, negirao da je udario trudnu suprugu u stomak, rekavši da ju je "samo odgurnuo". Uhvatio je u predelu vrata, a potom u predelu stomaka, ali je samo odgurnuo, nije je udario.

Krvoproliće u Barajevu

U selu Rožanci kod Barajeva pre nešto više od 10 dana pronađeno je beživotno telo učiteljice Snežane Đ. (67), za čije ubistvo je osumnjičen Slavoljub J. (62). Prema prvim rezultatima istrage, utvrđeno je da je muškarac nožem ženi prerezao vrat i ubo je u leđa, a onda je, kako se sumnja, zapalio kuću i pokušao da izvrši samoubistvo.

Šta je bio motiv ovog krvavog pira, još uvek nije poznato. Komšije kažu da su postojale glasine kako je Slavoljub navodno imao psihičke probleme i da je zbog toga penzionisan. Takođe, spekuliše se da je možda bio potajno zaljubljen u Snežanu.

Tukao je jer mu se mešala u odnos sa ljubavnicom

Zaječarac D. J. (49) uhapšen je danas jer je krvnički pretukao svoju suprugu K. R. (47), kojoj je od zadobijenih povreda ugrožen život.

Kako se saznaje, surovom batinanju prethodila je svađa, i to zbog suprugove ljubavnice.

D. J. je suprugu do te mere pretukao da joj je pukla slezina, a razlog batinanja je to što mu se mešala u ljubavni život. Nakon prebijanja, supruga čak nije htela da ga prijavi policiji, međutim, kad joj se zdravstveno stanje pogoršalo do te mere da nije mogla da hoda, rođaci su je doveli u zaječarski zdravstveni centar, gde su otkriveni detalji ove porodične drame.

Savijena od bolova u stomaku, odmah je primljena i pregledana, a lekari su u razgovoru sa njom saznali kako je došlo do povređivanja.

Rekla je da ju je muž krvnički pretukao pre tri dana, ali da nije htela da zove Hitnu pomoć i policiju, sve dok bolovi nisu postali nesnosni.

Ona raskinula, on je ubio

Anu Živanović je pre deset dana sa pet hitaca iz "škorpiona" ubio bivši partner Vladan Todorović, pa presudio sebi.

Todorović je bio oženjen, a kada je Živanovićeva prekinula vezu sa njim, nastavio je da je juri i na kraju je i namamio na branu kod Velike Morave, gde joj je presudio u njenim kolima.

printscreen/Fejsbuk/Vladan Todorovic/A. Ž.
 

Prijateljica ubijene Ane potvrdila je da je Živanovićeva u vezi sa Todorovićem bila punih 20 godina, a da je više puta pokušavala da je prekine, što joj je u avgustu prošle godine pošlo za rukom, ali ne onako kako je zamišljala.

Beživotna tela pronašao je u šumi, blizu Velike Morave, seoski riibar.

- Video je pored puta, kraj spomenika, beli auto i pred njega Vladino beživotno telo, na kome je video i oružje, pištolj "škorpion". Otišao je do prve prodavnice da pozove policiju, koja je u belom vozilu, za volanom, pronašla i telo ubijene Aleksandre, kojoj je Vlada pucao u glavu - rekao je meštanin upoznat sa detaljima istrage.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike