"Uzeo joj je najlepše godine, a sada i život": Prijateljica otkrila šta joj je Ana saopštila pre nego što je ubijena!

14.05.2022

14:55

0

Prijateljica ubijene Ane potvrdila je da je Živanovićeva u vezi sa Todorovićem bila punih 20 godina

"Uzeo joj je najlepše godine, a sada i život": Prijateljica otkrila šta joj je Ana saopštila pre nego što je ubijena!
printscreen/Fejsbuk/Vladan Todorovic/A. Ž.

Anu Živanović u noći između četvrtka i petka, sa pet hitaca iz "škorpiona" ubio je, kako se sumnja, bivši partner Vladan Todorović, pa presudio sebi. Todorović je bio oženjen, a kada je Živanovićeva prekinula vezu sa njim, nastavio je da je juri i na kraju je i namamio na branu kod Velike Morave gde joj je presudio u njenim kolima.

Prijateljica ubijene Ane potvrdila je da je Živanovićeva u vezi sa Todorovićem bila punih 20 godina, a da je više puta pokušavala da je prekine, što joj je u avgustu prošle godine pošlo za rukom.

- Upoznala ga je kada je imala 19 godina, posle raskida dugogodišnje veze. Njen bivši momak se brzo oženio, a ona je, verovatno slomljena zbog toga, nasela na udvaranja i slatkorečivost Todorovića. Nisu se krili, svi su znali da su zajedno, uzeo joj je najlepše godine, a sada i život - priča prijateljica.

Kako kaže, poslednje tri godine Živanovićeva se osamila, nije se družila ni sa kim niti je izlazila.

- Vladan joj je sve branio, psihički ju je maltretirao i ograničavao joj slobodu kretanja. Čime ju je držao uza sebe nikome nije jasno, ali znam da ga je prijavljivala policiji - kaže drugarica:

- Ana nikada nije govorila o toj vezi, a jednom kada sam je pitala šta više traži sa njim, tužno je rekla: Ovaj moj život ne bih poželela nijednoj devojci. Svakoj bih rekla da se kloni oženjenih muškaraca. Ona je bila divan prijatelj, dobar čovek, svesno je ušla u sve to, ali se nikada nije opravdavala.

Bonus video

24sedam

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam