Vlada (35) iza sebe ostavio ženu i tri ćerke: Komšije motocikliste koji je poginuo u Vrdniku u šoku - umro je u kolima Hitne pomoći!

23.05.2022

06:28

0

Vlada J. je motociklom sleteo s puta i udario u zid kuće

Vlada (35) iza sebe ostavio ženu i tri ćerke: Komšije motocikliste koji je poginuo u Vrdniku u šoku - umro je u kolima Hitne pomoći!
motor nesreća - Copyright Profimedia

"Porodica je zavijena u crno, ne možemo da poverujemo da se ovo dogodilo", pričaju komšije Vlade J. (35), muškarca nastradalog u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila sinoć oko osam časova u Ulici devete vojvođanske brigade u Vrdniku u opštini Irig, kada je motocikl, na kojem se nalazio Vlada, sleteo sa puta i udario u zid kuće.

Kako navode, iza sebe je ostavio ženu i tri ćerke.

- Ima tri prelepe devojčice, najmlađa ima oko dve godine, a najstarija oko sedam. Kao anđeo su lepe, a sad ih je ova tuga da ih zadesila - kažu komšije, koje su se sinoć, nakon vesti o pogibiji, okupile ispred njegove kuće.

Kako komšije navode, Vlada J. se navodno kretao velikom brzinom kada je izgubio kontrolu nad motorom.

- Čuli smo da je preminuo na putu do bolnice, ne možemo da poverujemo da ga više nema. Bio je dobar komšija i pravi prijatelj. Taj put kojim je vozio je većim delom prav, ali kako smo čuli, on je izgubio kontrolu na krivini, i onda udario u zid kuće. Taj udarac je izgleda bio koban, umro je u kolima Hitne pomoći - rekli su oni.

Da podsetimo, jeziva saobraćajna nesreća se dogodila sinoć oko 20.15 časova u Vrdniku.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Blic

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike