Dva člana ekipe preminula u kratkom periodu, to ih je dotuklo: Matejev prijatelj po povratku u Split pokušao samoubistvo?!

22.05.2022

17:29

0

Nakon 139 dana, telo mladića je pronađeno na Adi Huji

Dva člana ekipe preminula u kratkom periodu, to ih je dotuklo: Matejev prijatelj po povratku u Split pokušao samoubistvo?!
Printcreen/Youtube/Kurir web redakcija

 

Matej Periš (27) biće sahranjen sutra na groblju Lovrinac u Splitu.

Na mestu na kom će Matej biti sahranjen počiva i njegov najbolji prijatelj Ivor Alunić koji je tragično izgubio život na motoru. On je poginuo samo nekoliko meseci pre nestanka Mateja Periša.

Prijatelji potpuno utučeni

Kako prenose pojedini beogradski mediji , prijatelji Mateja Periša jako su tužni zbog toga što su ostali bez njega, a posebno im je teško što je on druga osoba iz njihovog društva koja je preminula za kratko vreme.

Kako navode mediji šestorica prijatelja koji su sa Matejem proveli njegove poslednje sate života i koji su ga poslednji videli živog psihički su utučeni.

Njegovim poznanicima je teško pao čitav period, od nestanka do tragičnog ishoda. Prema nezvaničnim podacima jedan od Periševih prijatelja je po povratku iz Beograda pokušao da izvrši samoubistvo, ali su prisutni uspeli da ga spasu.

Kobna novogodišnja proslava 

Te večeri družina iz Splita je slavila, a kada je Matej izašao iz kluba pomislili su da je upoznao neku od prisutnih devojka, te je sa njom hteo da provede veče.

Međutim kako je njegovo odsustvo postalo višesatno, a telefon nedostupan uhvatila ih je panika.

Mladić je snimljen kako trči gradom, kao da je u panici. On je tada pokušao da zaustavi taksi vozilo, ali kako je taksista već bio spreman da prihvati naručenu vožnju nije mogao da preveze mladića.

 

Nakon 139 dana, telo mladića je pronađeno na Adi Huji, a analizom je utvrđeno da je reč o mladom Splićaninu.

Nekoliko dana kasnije u Crvi Svetog Antuna održano je opelo mladiću, a njegov otac Nenad Periš zahvalio se svima koji su u istrazi pomogli, navevši da će njegovo srce zauvek ostati u Beogradu.

 

Bonus video
24sedam

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti