Nestala Lidija iz Inđije: Majka moli za pomoć, policija raspisala potragu!

22.05.2022

14:56

0

Autor: 24sedam

Majka za 24sedam kaže da ne može da govori od stresa i da njena ćerka ranije nije bežala od kuće

Nestala Lidija iz Inđije: Majka moli za pomoć, policija raspisala potragu!
Amber alert

Lidija (15) nestala je sinoć oko 20.30 časova u Inđiji. Visoka je 175 centimetara i na sebi je imala bele pantalone. Njena majka moli za pomoć. I MUP Srbije raspiasao je u međuvremenu potragu za nestalom devojčicom i intenzivno se radi na slučaju.

Majka za 24sedam kaže da ne može da govori od stresa i da njena ćerka ranije nije bežala od kuće i da se ovo dešava prvi put. Zvala je sve koje zna, njene drugarice, razrednu i niko ne zna gde je.

- Imamo osnovanu sumnju da je sa nekim dečkom, javio se da je sa njom. Ja ga ne poznajem, javio se preko nekog Instagram profila koji nema fotografije, kao da je lažan. Strašno... Ona je nedostupna na mobilni telefon od momenta kada nas je on kontaktirao. Samo je napisao: "Ona je sa mnom, dobro je, javiće se" - rekla je Lidijina majka plačući i dodala: "Ja u trenutku kada je izašla nisam bila kod kuće, znam da je na sebi imala bele pantalone. Rekla je da ide do centra Inđije da se prošeta i od tada je nema. Plašimo se jako. Sa policijom smo non - stop u kontaktu, kažu da rade na tome.

U međuvremenu, majka je primila poruku sa istog Instagram profila u kojoj piše "Živa sam".

Ako je neko vidi neka javi policiji ili na telefon 0612655447

Bonus video

24sedam

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi