"To će se slušati u BG-u": Poslednja poruka koju je Matej poslao drugu - znao je koju će pesmu naručiti (FOTO)

20.05.2022

12:07

0

E da smo barem znali... - stoji u komentaru ispod poruke

"To će se slušati u BG-u": Poslednja poruka koju je Matej poslao drugu - znao je koju će pesmu naručiti (FOTO)
matej periš (1) - Copyright Instagram

"To će se slušati u Beogradu!", glasi jedna od poslednjih poruka koju je svom prijatelju poslao Splićanin Matej Periš. On je ovu poruku poslao svega par dana pre nego što će mu se u Beton Hali izgubiti svaki trag. Matejevo telo pronađeno je prekjuče posle gotovo pet meseci.

Kako se vidi na skrinšotu prepiske na whats up-u, koju je podelio Perišev drug, Matej je bio uzbuđen zbog dolaska u Beograd i jedva je čekao da izlazi i da se veseli.

Matej je, svega četiri dana pre nego što je nestao, prijatelju poslao link pesme "Bekrija" uz komentar: "To će se slušati u BG-u".

Ova fotografija danas kruži društvenim mrežama uz komentar: "E da smo barem znali..."

Da podsetimo, telo Mateja Periša izvučeno je iz Dunava i prvi rezultati obdukcije potvrdili su da je u pitanju mladić iz Splita. Javnost je duboko potresena tragičnim epilogom potrage, a društvene mreže preplavile su emotivne poruke, kako Matejevih prijatelja tako i onih koji su za njega saznali preko medija.

- Mi ćemo morati pronaći reči kako to opisati.. Mirno ti more kapetane! - napisao je jedan od prijatelja Mateja Periša (27), koji navodno nije došao sa njim u Beograd na doček Nove Godine kada se Perišu izgubio svaki trag, a koji se, nakon što je danas saopšteno da je telo pronađeno u Dunavu Periš, sa njim oprostio i preko društvenih mreža.

Instagram
 

Prijatelj mladića objavio je nekoliko fotografija na kojima se vide njih dvojica zagrljeni na brodu na kojem su radili, u provodu, na putovanjima, na vidikovcu, ali i video snimak gde uz osmeh pevaju "Našao sam mir na drugoj strani".

Ni građani nisu ostali imuni na ovakvu vest, te su društvene mreže preplavile poruke.

"Počivaj u miru plavooki anđele", "Neka te anđeli čuvaju", "Adio kapetane naš, mirno ti more, plovi sada nebeskim plavetnilom.. Tvoja Dalmacija te neće zaboraviti.. Počivaj u miru Božjem, porodici iskreno saučešće", piše ispod objava.

 

Nenad Periš, otac Mateja Periša, u Beogradu će danas preuzeti telo svog sina koji će biti sahranjen u Hrvatskoj.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Blic

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike