"Probudila me je njegova težina na meni": Nišlija tvrdi da ga je zlostavljao prijatelj, inače doktor!

17.05.2022

20:45

0

M. D. kaže da je imao jaku glavobolju i pozvao prijatelja da mu pomogne, a on mu dao tabletu posle koje ga obljubio

"Probudila me je njegova težina na meni": Nišlija tvrdi da ga je zlostavljao prijatelj, inače doktor!
Ilustracija - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Niška policija će po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Nišu podneti krivičnu prijavu protiv muškarca starog 44 godine, koji se sumnjiči da je počinio krivično delo obljube nad nemoćnim licem.

On se sumnjiči da je četrdesetogodišnjem muškarcu dao lek od kojeg je on izgubio svest, a potom ga obljubio, potvrđeno je u niškoj policiji.

Prema nezvaničnim saznanjima Blica, incidet se dogodio u kući Nišlije M. D. (40)  28. aprila, a on je podneo prijavu 11. maja, ispričavši da mu je osumnjičeni dao lek za glavobolju od kojeg je izgubio svest i nije mogao da se odbrani od seksualnog nasrtaja.

Kako je M. D. ispričao za medije, doktora kog je optužio za obljubu upoznao je pre šest godina, posle tragedije koju je doživeo i postali su prijatelji.

- Pre šest godina sam ostao bez majke, poklekao sam i pao u neku vrstu depresije. Tada sam upoznao lekara koji me je lečio. Kako je prolazilo vreme, mi smo postali prijatelji i počeli smo porodično da se družimo. Upoznao sam njegove roditelje, on je upoznao moju porodicu i verenicu, sve je bilo normalno. Znao sam za njegovu seksualnu orijentaciju, ali to mi nije smetalo - ispričao je on.

Kako navodi, kritičnog dana je imao jaku glavobolju i pozvao prijatelja da mu pomogne.

- Došao je tu kod mene u stan, ja sam jedva pričao od bola. progutao sam tabletu koju mi je dao, nadajući se da će prestati migrena. Sledeće čega se sećam je da se budim na krevetu u spavaćoj sobi i to bez odeće. Potpuno omamljen video sam ga kako kleči pored mene, kako mi liže noge i butine i počeo oralno da me iskorišćava - ispričao je on.

Tvrdi da ne zna koju je tabletu popio, ali da je od nje ponovo zaspao.

- Trgao sam se još jednom u trenutku, probudila me je njegova težina, jer je sedeo na mojim butinama, ja sam bio na stomaku... Probudio sam se dan kasnije, osećao sam se prljavo, poniženo. Nikada nisam sumnjao da će mi uraditi ovako nešto... - ispričao je on i dodao da je doktora odmah prijavio policiji.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam/Blic

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike