24sedam na mestu strave u Barajevu: Komšinici prerezao vrat, zapalio kuću, a onda pokušao da se ubije - meštani u šoku (FOTO/VIDEO)

13.05.2022

09:32

0

Utvrđeno je da je muškarac nožem ženi prerezao vrat i ubo je u leđa, a onda je zapalo kuću nakon čega je pokušao da izvrši samoubistvo

24sedam na mestu strave u Barajevu: Komšinici prerezao vrat, zapalio kuću, a onda pokušao da se ubije - meštani u šoku (FOTO/VIDEO)
Rožanci Goran Sivački (6) - Copyright 24sedam/Goran Sivački

Jeziv zločin dogodio se noćas u Šumadijskoj ulici u selu Rožanci kod Barajeva, gde je Slavoljub Jeremić (62) nožem prerezao vrat Snežani Đuričić (67), a zatim zapalio kuću. Meštani ovog sela su u šoku jer ne pamte ovakav zločin.

Prema prvim rezultatima istrage, utvrđeno je da je muškarac nožem ženi prerezao vrat i ubo je u leđa, a onda je zapalo kuću nakon čega je pokušao da izvrši samoubistvo.

- Snežana Đuričić je žrtva, a Slavoljub joj je prerezao joj vrat. Ona ima i ubod u leđa. Jeremić je potom zapalio kuću i sebi pokusao da oduzme život u nameri da se zakolje - kaže komšinica nesrećne žene iz Rožanice, Mirjane Temelkoski za 24sedam.

Kako dodaje komšinica, Snežana ima tri odrasle ćerke, sve su udate. Živela je sama u velikoj kući,  a izvršilac zločina je Rom koji živi u blizini.

- Ja sam sa njom i školska drugarica i družile smo se. Ne znam šta da kažem. Neopisivo je, neopisiva tragedija. I da to baš on uradi - potresena je Mirjana, ali dodaje da Snežana i Slavoljub nisu bili u vezi.

Niko ne može ni da pretpostavi zbog čega je Slavoljub sinoć napravio jevavi pir, komšinica Mirjana kaže da je imao.psihickih problema i da je zbog toga i penzionisan. Takođe ona kaže da je samo pretpostavka da je možda bio potajno zaljubljen u Snežanu.

Snežana je nađena u krevetu u letnjoj kuhinji prerezanog vrata.

Kako saznaje 24sedam, Slavoljub je prevezen u Urgentni centar.

Bonus video

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike