Zločin u Zrenjaninu videla Terezina ćerkica: Otrčala sam po brata, kad smo se vratili noga mu je bila odsečena! (FOTO/VIDEO)

11.05.2022

10:49

0

Kuća u kojoj se zločin dogodio je zapečaćena, a Tereza je privedena

Zločin u Zrenjaninu videla Terezina ćerkica: Otrčala sam po brata, kad smo se vratili noga mu je bila odsečena! (FOTO/VIDEO)
Srdjan Tereza Peric (1) - Copyright Printscreen/Facebook/Srdjan Tereza Peric

 

Stravično ubistvo dogodilo se sinoć u Zrenjaninu, a kako se nezvanično saznaje Tereza P. (46) nožem je ubila supruga Srđana P. (42), a potom ga je motornom testerom isekla na delove. 

Komšije bračnog para ostale su u šoku nakon zločina, a kako navode on se nije mogao predvideti.

- U prodavnicu su uvek išli sa psom koji ih je čekao ispred i uvek se lepo javljali i hteli da pomognu - kaže jedna od komšinica, u neverici da se ovako nešto dogodilo.

Drugi komšija kaže da je Srđan bio veoma korektan i da ni slutio nije da se ovako nešto može desiti.

- Srđan je stanovao ovde i znali smo ga kao komšiju. Kao komšija je bio miran, nije bio napadan i nije bio agresivan. Nju sam slabo poznavao. Čuo sam da su postojale nesuglasice između njih.  Sinoć nisam čuo ništa i sve nas je ovo zapanjilo. Nije mi palo na pamet da ovako nešto može da se dogodi. Iz medija sam saznao konkretne detalje, sinoć je sve bilo blokirano jer je bila policija. On dece nije imao. Viđali smo se skoro svakodnevno. Nije se ničim bavio, a živeo je od socijalne pomoći - kazao je komšija Mirjan Popov.

 

 

Terezina maloletna ćerkica bila je u kući užasa kada se zločin dogodio. Ona navodi da su se njenom bratu "odsekle noge" kada je čuo šta se u domu dogodilo. Devojčica kaže i da je još pre mesec dana Tereza rekla da će da ubije Srđana - nakljuka ga  lekovima, podmetne najlon i ubije.

- Bila sam u dnevnoj sobi kad se to desilo. Sve vreme je bila svesna. Imala je nož i videla sam krv i njega kako leži. Otrčala sam po starijeg brata i kad smo se vratili imala je testeru i noga i donji deo su bili ocečeni. Svuda je bila krv. Bila je svesna i smirena. On je celog dana dok sam bila tako ležao - kaže D. Lj. 15-godišnja ćerka očevidac ubistva.

Prema njenim rečima, pre par dana su imali veću svađu

- Stalno su se svađali, ona je bila ljubomorna. Jako sam bila uplašena, tresla sam se, plakala, samo sam istrčala iz kuće po brata. Stalno su imali rasprave i rekla je da ne može više da ga trpi - ispričala je Terezina ćerka D.Lj.

Kuća u kojoj se zločin dogodio je zapečaćena, a Tereza je privedena.

Policija vrši uviđaj.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike