"Vikao je da će se ubiti": Muškarac lupao ženi na vrata, sin je zatekao u modricama!

10.05.2022

08:36

0

Žena je prevezena u Urgentni centar sa teškim telesnim povredama

"Vikao je da će se ubiti": Muškarac lupao ženi na vrata, sin je zatekao u modricama!
Ilustracija - Copyright Profimedia

Žena R. L. (45) iz sela nedaleko od Mladenovca hitno je hospitalizovana, nakon što ju je sin pronašao u kući na krevetu u modricama.

- Oko 22 sata se čulo vikanje ispred vrata njene kuće. To je, čini mi se, taj njen dečko, vikao je da će da se ubije i da mu otvori vrata. Sledeće što sam čuo su sirene koje su me probudile oko pola 4 noću. Tu joj je bio sin koji je pozvao policiju i Hitnu pomoć. Njen sin radi druge smene i vratio se kasno. Koliko znam, zatekao je majku prebijenu na krevetu i odmah je zvao policiju - rekao je prvi komšija nesrećene žene, piše Telegraf.

R. L. je prevezena u Urgentni centar sa teškim telesnim povredama.

- Nalazi se na odeljenju neurohirurgije. Konstatovane su joj teške povrede na mestu desnog potiljačnog dela glave - rečeno je iz Urgentnog.

U policiju je priveden njen dečko A. Š. (42), a slučaj je predat tužilaštvu koje utvrđuje okolnosti pod kojima se sve dogodilo.

Podsetimo,  A. Š. (42) priveden je zbog sumnje da je naneo teške telesne povrede emotivnoj partnerki R. L. (45) iz Mladenovca. Njemu je izrečena mera zabrane prilaska R. L., a on je saslušan u tužilaštvu. 

- Rekao je da je ona pala, udarila glavom u sto i da ju je ostavio u krevetu nakon pada - rekao je sagovornik iz istrage ovog slučaja.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike