Zadnji deo automobila odsečen, staklo, delovi vozila rasuti po putu: Prvi snimci stravičnog udesa u kome je stradalo dete (FOTO)

08.05.2022

14:30

0

Autor: M. Vu.

Kako nezvanično saznajemo, na mestu stravične nesreće poginulo je dvoje. Vozač motocikla Nenad Z. (44) i majka dečaka V. S. (3) , koji je preminuo kasnije u bolnici

Zadnji deo automobila odsečen, staklo, delovi vozila rasuti po putu: Prvi snimci stravičnog udesa u kome je stradalo dete (FOTO)
cerovac nesreca sudar - Copyright Printscreen/Facebook/Televizija "As" Šabac

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila danas oko 12.30 časova na Valjevskom putu kod skretanja za Vučevicu, tri osobe su izgubile život, a jedna je teško povređena.

Kako portal 24sedam nezvanično saznaje, na mestu stravične nesreće poginulo je dvoje. Vozač motocikla Nenad Z. (44) i majka dečaka V. S. (3) , koji je preminuo kasnije u bolnici. Mališan je imao samo tri godine.

Na licu mesta i dalje se vide tragovi jezive nesreće koja je odnela tri žIvota. Automobil marke fijat je uništen i praktično je ostao bez zadnjeg dela. Reč je o automobilu u kojem su se nalazili trogodišnji dečak i njegova majka, a oboje su stradali.

U nesreći su učestvovali motocikl, putnički automobil I kamion. Na mestu nesreće poginuo je motociklista, majka i dete koji su se nalazili u putničkom automobilu.

Takođe u ovoj strašnoj saobraćajki povređena je još jedna osoba, a za koju se pretpostavlja da je baka dečaka, ujedno i vozač automobila.

 

 

- Saobraćajna nesreća se desila oko 12.15 časova kod mesta Cerovac, kod Šapca, na Valjevskom putu.

- Došlo je do sudara teretnog putnog vozila "fijat sejćento" i motocikla - navodi izvor blizak istrazi.

Kako saznajemo majka i dete su sedeli na zadnjem mestu putničkog vozila.

Nezvanično do udesa je došlo u trenutku kada je putnički automobil počeo skretanje sa glavnog puta prema Vučevici, a motocikl započeo preticanje.

Bonus video:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike