Prvi snimci nesreće kod Bora: Otac dvoje dece leži mrtav pored slupanog automobila, krv i delovi vozila na sve strane(UZNEMIRUJUĆE)

05.05.2022

14:21

0

Autor: M. Kostić

Na raskrsnici gde se stravična nesreća dogodila, naš reporter je zatekao pokriven leš nesrećnog oca koji leži pored automobila

Prvi snimci nesreće kod Bora: Otac dvoje dece leži mrtav pored slupanog automobila, krv i delovi vozila na sve strane(UZNEMIRUJUĆE)
nesreća bor maja kostić - Copyright 24sedam/Maja Kostić

U teškom sudaru automobila i kamiona na putu Bor-Zaječar poginuli su vozač automobila M. Đ. (38) i osmogodišnje dete, dok je jedan mališan teško povređen.

Na raskrsnici gde se stravična nesreća dogodila, naš reporter je zatekao pokriven leš nesrećnog oca koji leži pored automobila koji je slupan. Na sve strane se nalazi staklo, delovi automobila i krv.

Prema informacijama koje je dobio 24sedam i svi su hitno prebačeni u bolnicu, ali je jedno od dvoje dece podleglo povredama po dolasku u ustanovu.

24sedam/Katarina Mihajlović
 

Druga odrasla osoba u vozilu bila je supruga M. Đ. koja je trudna i koja je prošla sa lakšim povredama.

Kako je rečeno za 24sedam iz MUP Bor, kamion koji se nalazio ispred vozila nije ustupio prvenstvo automobilu koji ga je, najverovatnije, obilazio.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike