Rađenova devojka kod tužioca u sredu!

06.05.2022

11:53

0

Daće izjavu o navodnom nasilju koje je pretrpela od strane partnera Nikole Rađena

Rađenova devojka kod tužioca u sredu!
Milica Ristić i Nikola Rađen - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Milica R. (30), devojka našeg proslavljenog vaterpoliste Nikole Rađena, pozvana je u sredu, 11. maja, u tužilaštvo kako bi dala izjavu o navodnom napadu koji je preživela.

Podsećamo, ona je u noći 1. aprila otišla do obližnje pumpe i prijavila radnici da ju je Rađen pretukao, a u Urgentni centar je primljena sa vidljivim povredama glave i ogrebotinama na donjoj usni.

Policija bivšeg reprezentativca isprva nije pronašla na adresi koju je Milica dala, da bi se tek kasnije pojavio, a za medije je izjaivo da će na optužbe odgovoriti naknadno.

- Nema potrebe, uskoro ću se obratiti saopštenjem za medije - kazao je za Informer Nikola tada nakon dva sata u policiji, a na pitanje kako je Milica, nije želeo da odgovori.

Tek mesec dana kasnije, odnosno 3. maja, oglasio se sa objašnenjem šta se desilo.

- Dobro, jeste to bilo neprijatno. Ono što se zapravo desilo su neke male razmirice, ali ništa toliko kako se pisalo. Krivo mi je što je sve tako predstavljeno, što je napravljena velika šteta i nama i našim porodicama, a najviše mojoj deci - rekao je Nikola prilikom gostovanja u emisiji Exkluziv i otkrio u kakvim je sada odnosima sa Milicom.

- Iskreno, ja sam to već ostavio iza sebe. Nastavili smo zajednički život, sa nama je sve u redu, normalno živimo i nema razloga da bude drugačije.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike