Burno na suđenju Zoranu Marjanoviću: Izbila žestoka rasprava između sudije i odbrane!

04.05.2022

09:53

0

Autor: 24sedam

Zamenik tužioca Nikola Uskoković smatra da je rekonstrukcija suvišna i da ne bi razrešila pravnu stvar

Burno na suđenju Zoranu Marjanoviću: Izbila žestoka rasprava između sudije i odbrane!
Zoran Marjanović (1) - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Današnje ročište Zoranu Marjanoviću u Palati pravde, u okviru suđenja za ubistvo supruge - mlade pevačice Granda Jelene Marjanović, za danas je završeno.

Usvojen je zahtev odbrane da se sasluša veštak, a glavni pretres ponovo je zakazan za 15. jun u 10 časova, u sudnici broj 1.

Šta se danas dešavalo u Palati pravde?

Kad je reč o samim dešavanjima u sudnici, danas je izvršen pregled 8 fotografija koje su zabeležili fotoreporteri Blica, a koje su nastale 2. aprila u periodu potrage s nasipa.

Odbrana Zorana Marjanovića imala je dva zahteva za rekonstrukciju događaja i saslušanje Dušana Keckarevića, veštaka s Biloškog fakukteta.

Prvi deo suđenja obeležila je rasprava između sudije i odbrane Marjanovića gde su advokati rekli da sud preuzima ulogu tužioca i da je aktivniji od samog tužioca. Raspravljali su se oko tragova blata na Zoranovim pantalonama i automobilima koji su bili na nasipu.

Zamenik tužioca Nikola Uskoković smatra da je rekonstrukcija suvišna i da ne bi razrešila pravnu stvar. Štaviše, nema ništa protiv saslušanja, ali smatra da ovi zahtevi nisu blagovremeno podneti.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike