Poznato gde će biti sahranjen Luka Žižić: Prijatelji se oprostili od ubijenog!

30.04.2022

15:10

0

Autor: 24sedam

Zločin su snimile nadzorne kamere, a na njima se vidi i lice napadača kome je ispala maska

Poznato gde će biti sahranjen Luka Žižić: Prijatelji se oprostili od ubijenog!
luka žižić(1) - Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović/Jovana Jovanović

Luka Žižić, vlasnik kafića "Ritual" koji je brutalno ubijen pre nekoliko dana na Novom Beogradu, biće sahranjen sutra u 14 časova u rodnim Miloševićima u Crnoj Gori.

Čitulje ubijenom Žižiću pojavile su se u srpskim i crnogorskim medijima, a u jednoj se navodi i da će telo ubijenog Luke danas biti prebačeno iz Srbije u Crnu Goru.

- S dubokim bolom obaveštavamo rodbinu i prijatelje da je naš dragi Luka Žižić preminuo 28. aprila. Sahrana će se obaviti 1. maja na mesnom groblju u Miloševićima - stoji u čitulji koju potpisuju Lukiini roditelji, supruga, ćerka, brat, sestra i rođaci.

24sedam/Katarina Mihajlović
 

Osim njih, od ubijenog su se oprostili i prijatelji.

- Poslednji pozdrav našem bratu, počivaj u miru moj dobri kume, samo su neki od poslednjih pozdrava upućenih Žižiću.

Podsetimo, zločin se dogodio u četvrtak oko 19 časova u kafiću u Nehruovoj ulici kada je muškarac obučen u radničko odelo i sa maskom na licu ušao u lokal i tražio toalet.

Po izlasku iz toaleta, prišao je stolu za kojim je sedeo Žižić i sa razdaljine od pola metra počeo da puca iz pištolja. Brat i drugovi ubijenog Žižića skočili su na ubicu i počeli da ga tuku, ali se on ipak otrgao i pobegao.

Zločin su snimile nadzorne kamere, a na njima se vidi i lice napadača kome je ispala maska. Napadač je opisan kao muškarac star oko 35 godina, sa bradom, visok 180 centimetara. On je iz kafića pobegao na električnom trotinetu.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike