Lukin egzekutor krije se u štek stanu na Novom Beogradu? Detaljno planirao likvidaciju, policija pronašla važne dokaze!

29.04.2022

15:32

0

Egzekutor je nakon zločina ostavio svoj DNK-a trag i radi se na utvrđivanju njegovog identiteta

Lukin egzekutor krije se u štek stanu na Novom Beogradu? Detaljno planirao likvidaciju, policija pronašla važne dokaze!
nehruova ubistvo (5) - Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

Policija i dalje češlja Novi Beograd zbog sumnje da se ubica vlasnika restorana "Ritual" Luka Žižić (37) krije u štek stanu koji je iznajmio kako bi se primirio 48 sati nakon likvidacije.

Ono što je do sada policija zaključila jeste da je zločin dugo i do detalja isplaniran i da napadač zna da policija intezivno traga za njim i da mu je najbitnije da se dva dana primiri.

- Iz dugogodišnjeg iskustva i na primerima ovakve likvidacije mogu reći da se ubica najverovatnije krije u nekom od obližnjih stanova. Imao je zadatak da što pre pobegne nakon zločina. Iz tog razloga izabrao je električni trotinet. Sa njim se brzo i lako kreće kroz uske ulice. Pomoću njega brže je stigao na odredište - objašnjava sagovornik blizak istrazi.

Egzekutor je nakon zločina ostavio svoj DNK-a trag i radi se na utvrđivanju njegovog identiteta.

- Osumnjičeni je ostavio otiske na pištolju i rukavicama, ali ima njegovih tragova krvi na mestu ubistva. Našli smo i njegovu masku, ali i kačket - dodaje sagovornik.

Kako je "Telegraf.rs" ranije pisao, ubica obučen u radno odelo ušao je u restoran "Ritual" gde je sedeo Luka sa prijateljima i bratom. Zamolio ih je da ode do toaleta gde se kratko zadržao. Izašao je sa pištoljem u ruci i prišao mu.

- Vlasniku restorana pucao je u glavu i grudi. U nameri da zadrže ubicu brat ubijenog i prijatelji skočili su na napadača. U jednom trenutku su ga bukvalno držali, ali su ga pustili kada su videli da je Lukin brat uzeo nož u ruke i da ima nameru da ubode- dodaje izvor.

Policija je uzela snimak iz restorana. Na njemu se jasno vidi lik ubice za kojim se intezivno traga.

Lekari Hitne pomoći smrt Luke Žižića konstatovali su sinoć u 19.43 sati.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike