Auto sleteo s puta i udario u drvo: Poginuo mladić (18), prijatelji povređeni

02.11.2020

09:09 >> 09:27

0

Dvojica njegovih drugova, koji su se takođe nalazili u automobilu, zbrinuti su u somborskoj bolnici i nalaze se van životne opasnosti.

Auto sleteo s puta i udario u drvo: Poginuo mladić (18), prijatelji povređeni
Copyright Profimedia

Stefan Ljuboja (18) iz Bukovca, učenik završnog razreda Tehničke škole u Somboru, poginuo je u teškoj saobraćajnoj nesreći, na putu Sombor – Apatin, dok su dvojica njegovih drugova, koji su se takođe nalazili u automobilu zbrinuti u somborskoj bolnici i, kako saznajemo, nalaze se van životne opasnosti.

Nesreća se dogodila juče, oko 15 sati, kada je automobil “golf“, kojim je upravljao Stefan, sleteo sa puta i udario u drvo. Nesrećni mladić je podlegao povredama na licu mesta. Tragedija se dogodila par stotina metara ispred mosta iz pravca Sombora.

– Mladić je, nažalost, direktno udario u drvo, svojom stranom automobila. Poginuo je na licu mesta. Bio je vezan sigurnosnim pojasom. Prizor je bio jeziv. Druga dvojica momaka su bila u svesnom stanju i odmah su prevežena u somborsku bolnicu – navodi naš izvor sa lica mesta.

Pročitajte još: Mladić koji je poginuo u “BMW-u smrti”: Tuga zbog Srbe Živkovića (20), vozač uhapšen!

Stefan je bio maturant Tehničke škole u Somboru. Po rečima njegove vršnjakinje, bivše komšinice, bio je uzoran i dobar mladić i jedno je od troje dece u porodici Ljuboja.

– Pre nekoliko godina su se iz Sombora preselili u Bukovac, pa sam ga ređe viđala. Ranije, u osnovnoj, smo se družili, jer su živeli u komšiluku i znam ga kao dobrog i mirnog dečaka. Za dvojicu drugara koji su sa njim bili u kolima, sam čula da su van životne opasnosti, kaže Stefanova vršnjakinja i bivša komšinica.

Uzrok ove saobraćajne nesreće biće poznat nakon sprovedene istrage.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Kurir.rs

TAGOVI:

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike