Prve slike nakon jezivog požara u Ivanjici: Ponovo ćemo se izdići iz pepela! (FOTO/VIDEO)

29.04.2022

12:38

0

Šteta nastala u požaru, prema prvim informacijama procenjuje se na oko pet miliona evra

Prve slike nakon jezivog požara u Ivanjici:  Ponovo ćemo se izdići iz pepela! (FOTO/VIDEO)
1651230058_ivanjica-zgariste-firma-fotorina7 - Copyright RINA

Od velike porodične firme u ivanjičkom naselju Crnjevo sada je ostalo samo zgarište, borba vatrogasaca sa ogromnim plamenom trajala je satima ali objekat je i pored svih napora izgoreo do temelja.

- U trenutku izbijanja požara niko od članova porodice nije bio u objektu. Požar je izbio u skrivenom delu i pretpostavlja se da su uzrok instalacije. Sve što smo gradili godinama nestalo je za par sati i ti prizori su zaista bili zastrašujući. Hvala Bogu samo da nije bilo ljudskih žrtava, a mi ćemo se ponovo svojim radom izdići iz ovog pepela - rekao je vlasnik izgorelog objekta Dragan Nikolić. 

Požar je izbio u ranim večernjim časovima, a na lice mesta upućena je sva raspoloživa mehanizacija i ljudstvo. Gašenju požara priključili su se i pripadnici Dobrovoljnog vatrogasnog društva. 

- Prvenstveno je bio cilj da se obezbede ulica i kuće, kako ne bi bilo ljudskih žrtava. Čitav grad je došao i pomagao u gašenju požara, na žalost uspeli smo samo da lokalizujemo vatru, ne i da spasimo objekat - kažu pripadnici DVD-a.  

Šteta nastala u požaru, prema prvim informacijama procenjuje se na oko pet miliona evra. Privatna firma bavi se proizvodnjom gvožđarske opreme i velike količine robe bile su u objektu. 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Rina

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike