Baka dečaka iz Opova otkrila jezive detalje drame: "Beba je puzala po podu, a stariji brat je krenuo sekirom prema njoj"

28.04.2022

11:36

0

Autor: 24sedam

Baka veruje da je u pitanju nesrećan slučaj

Baka dečaka iz Opova otkrila jezive detalje drame: "Beba je puzala po podu, a stariji brat je krenuo sekirom prema njoj"
boy-g1565586fd_1280 - Copyright Dete/Ilustracija, Pixabay

Nesreća se dogodila u sredu u selu Sakule nadomak Opova. Trogodišnji dečak odsekao je sekirom prst mlađem bratu..

O stravičnom incidentu progovorila je baka povređenog dečaka, tvrdeći da ona nije bila tu kada se desila nesreća, ali da je sigurna da je reč o nesrećnom slučaju, piše Informer.

- Mali je bio u kući zajedno sa mlađim bratom koji ima 15 meseci. Beba je puzala po podu i htela je da izađe iz kuće. Za njom je krenuo i stariji unuk...Imao je malu sekiricu u rukama koju koristimo za cepkanje drveta za šporet. Sapleo se preko praga i u padu udario je malog po ruci.

Baka je potom ispričala da je u trenutku nesreće njena ćerka Nada (19) spremala krevet, dok je zet Đorđe  bio napolju u dvorištu.

- Pretpostavljam da su deca krenula za ocem napolje. To je bio samo trenutak nepažnje i nesrećna okolnost, da se mali tako sapleo. Odmah su ga odvezli do bolnice u Opovu, a potom je prevezen u Tiršovu- rekla je baka Jasminka dodajući da se čula sa ćerkom koja je uz povređenu bebu i da je, koliko je razumela, dete dobro.

- Koliko sam razumela ćerku uspeli su da bebi spoje prstić, radi se o malom i domalom prstu. Samo je na malom nokat stradao, fali deo.

U pozadini iza bake Jasminke na kućnom pragu stajao je vidno uplakan mali dečak, koji je kroz suze dozivao mlađeg brata, svestan da ga je nenamerno povredio.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike