Sekirom odsekao bratu prst: Oglasilo se tužilaštvo o nesreći u Opovu, evo šta su poručili!

28.04.2022

10:59

0

Autor: 24sedam

Povređeni dečak je juče nakon nemilog događaja prebačen u bolnicu u Beogradu

Sekirom odsekao bratu prst: Oglasilo se tužilaštvo o nesreći u Opovu, evo šta su poručili!
Ilustracija - Copyright RINA

O nesrećnom slučaju, koji se dogodio juče u Opovu, obavešteno je Više javno tužilaštvo u Pančevu, kada je dečak (3) sekirom povredio svog jednogodišnjeg brata i odsekao mu prst, dok mu je drugi povredio. 

Iz pančevačkog Višeg tužilaštva navode da su o slučaju obevestili Centar za socijalni rad, kao i da prema mališanu koji je povredio brata ne mogu sprovoditi bilo kakve mere, budući da se radi o detetu mlađem od 14 godina, piše Kurir.

- Više javno tužilaštvo u Pančevu je obavešteno o događaju od dana 27. 4. 2022. godine u Opovu, povodom kojeg postoje osnovi sumnje da je dete rođeno 2019. godine malom sekirom odseklo prst i povredilo drugi prst bratu rođenom 2021. godine u verandi porodične kuće. Kako se radi o detetu koje nije navršilo 14 godina, prema njemu se ne može voditi postupak, izreći krivična sankcija, niti primeniti druga mera. O događaju je obavešten nadlezni Centar za socijalni rad kao organ starateljstva, radi preduzimanja mera u okviru nadležnosti te ustanove - stoji u saopštenju ovog tužilaštva.

Povređeni dečak je juče nakon nemilog događaja prebačen u bolnicu u Beogradu.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike