Osvanuo jeziv snimak - traktorista gazi motociklistu, i to dva puta: Posvađali se u kafani u Markovcu, pa nastao horor (VIDEO)

27.04.2022

10:13

0

Autor: J.B.O.

Povređeni je pukom srećom nekako upao između točkova traktora

Osvanuo jeziv snimak - traktorista gazi motociklistu, i to dva puta: Posvađali se u kafani u Markovcu, pa nastao horor (VIDEO)
traktor - Copyright Printscreen/Facebook/Vladimir Jevtic

Traktorista S. M. osumnjičen je da je posle svađe pregazio motociklistu i demolirao kafanu u Markovcu kod Velike Plane pre nekoliko dana.

Osumnjičeni i povređeni su se navodno našli u kafani kako bi rešili problem oko duga.

- Tada su se posvađali, pa je muškarac iz Lapova izašao napolje i seo na svoj motor, a S. M. je izašao za njim, seo na svoj traktor, krenuo ka žrtvi i oborio je traktorom, a onda i prešao preko nje. Potom je ubacio u rikverc i tako još jednom prešao traktorom preko muškarca - objašnjava izvor.

Prema njegovim rečima, povređeni je pukom srećom nekako upao između točkova traktora, tako da je izbegao teže povrede, a verovatno i smrt.

- Jedna od nadzornih kamera uspela je da snimi ceo događaj, tako da se na snimku, koji je policija preuzela, vidi kako se povređeni migolji ispod traktora da bi sačuvao živu glavu - rekao je izvor pre nekoliko dana.

Prema nezvaničnim informacijama, traktorista je navodno uzeo pravdu u svoje ruke, jer su zelenaši maltretirali njegovog prijatelja kojem su dali novac na kamatu. Međutim, ta informacija nije potvrđena.

Osumnjičeni S. M. je ubrzo uhapšen i nakon saslušanja mu je, navodno, određen pritvor.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Kurir

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike