Maja se nije udostojila ni da čuje presudu! Osuđena za četvorostruko ubistvo izostala u sudnici, policija krenula ka njenoj kući!

20.04.2022

10:07

0

Ona je osuđena na 40 godina, a njen ljubavnik Davor Pernić na 36 godina

Maja se nije udostojila ni da čuje presudu! Osuđena za četvorostruko ubistvo izostala u sudnici, policija krenula ka njenoj kući!
Copyright Facebook

Maja Bađikić, koja je je danas osuđena na 40 godina zatvora zbog četvorostrukog ubistva u Jabukovcu, koje je sprovela sa svojim saučesnikom i ljubavnikom Davorom Pernićem, danas se nije pojavila na izricanju presude!

Kako je saopštio njen advokat Miroslav Lazić, Maji ponovo određen pritvor, a ona se u ovom postupku branila sa slobode.

- Sudija nije ni obrazložio presudu, samo je rekao da je zločin izvršen iz dva oružja, a da su dokazi na osnovu kojih je zaključio da je Maja učestvovala u ubistvima DNK tragovi na opušcima koji su naknadno pronađeni, iskaz Davora Pernića, kao i što je navodno od jednog svedoka tražila da joj da alibi za 9.avgust kada je zločin izvršen - kaže Lazić za Kurir i pojašnjava

- Ispada da je sudu krunski svedok prevarant koji se lažno predstavljao kao sudija vrhovnog suda, pozivao Maju i nudio da joj za novac sredi da bude oslobođena u ovom postupku, pa je na kraju prijavio da je tražila alibi. Lazić, vidno revoltiran presudom, kaže da će uložiti žalbu i na pritvor, ali i na presudu.

Maja Bađikić i Davor Pernić Foto: Facebook
 

- Nebulozna optužba, nebulozna presuda, strašno je i katastrofalno to što je nepravda dopuštena.

Pernić je u sudnicu doveden sa lisicama na rukama.

- Maja nije došla, bili smo samo ja i njen otac koji je ovo izuzetno teško podneo. Čovek je pratio suđenje od početka, znao je da nema dokaza protiv njegove ćerke - rekao je Lazić.

Podsećamo, oni su u avgustu 2019. godine ubili Raju Kazimirovića, njegovu majku Dragicu (93), sestru Ljubinku Oprikić (76) i sestričinu Draganu Jozeljić (53). 

Optužnica tereti Maju da je hicima iz malokalibarske puške ubila Dragicu Kazimirović (93), a njenog sina Raju usmrtila hicem u glavu, dok se Pernić tereti da je iz „škorpiona" likvidirao Rajinu sestru Ljubinku Oprikić (76) i njenu ćerku Draganu Jozeljić (53).

- Pernić i Bađikićeva bili su u emotivnoj vezi. Po dogovoru su kobnog dana otišli na salaš Raje Kazimirovića. Pernić je svojim automobilom došao do kuće Maje Bađikić, koja ga je čekala spremna u svojim kolima i neko vreme je vozila za njim. Pernić je posle toga uzeo oružje iz svojih kola i prešao u Majina, kojima su se dovezli do oboda šume. Tu su stavili fantomke na glave i rukavice - stoji u optužnici protiv ljubavnika.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike