Pokolj u Čačku na isti dan kad i masakr u Velikoj Ivanči: Ilija osumnjičen za trostruko ubistvo, Ljubiša pre devet godina ubio 13 komšija!

09.04.2022

15:20

0

Autor: J. J.

Stanovnici ovog čačanskog naselja utonuli su u nevericu i tugu, nakon stravičnog trostrukog ubistva

Pokolj u Čačku na isti dan kad i masakr u Velikoj Ivanči: Ilija osumnjičen za trostruko ubistvo, Ljubiša pre devet godina ubio 13 komšija!
ubistva - Copyright 24sedam/Ljiljana Keković Danilo Krša Privatna arhiva Printscreen

U naselju Atenica kod Čačka pronađena su jutros tri beživotna tela. Ilija G. (21) osumnjičen je za ubistvo oca, majke i dede. Trostruko ubistvo dogodilo se kada je, kako se sumnja, mladić nasmrt izbo nožem tri člana porodice, oca Sretena, majku Snežanu i dedu Milana.

Stanovnici ovog čačanskog naselja utonuli su u nevericu i tugu, nakon stravičnog trostrukog ubistva. Spekuliše se da je Ilija G. u naletu besa kobne noći od prisutnih ukućana tražio najverovatnije novac, kojim je, pretpostavlja se, hteo da kupi drogu - budući da se ranije lečio od zavisnosti.

Takođe, 9. april ostao je upaćen u Srbiji i po mladenovačkom krvavom piru.

Nezapamćen krvavi pir dogodio se 9. aprila 2013. godine u selu Velika Ivanča kod Mladenovca, kada je ratni veteran Ljubiša Bogdanović (60), u ranim jutarnjim časovima, ubio svojih trinaestoro rođaka i komšija.

Šta je bio motiv da povuče okidač i oduzme nedužne živote, uključujući i dečji, ni posle devet godina od masakra nije poznato.

Tog kobnog dana Ljubiša je u porodičnom domu Stekića usmrtio Draganu, a u susednoj kući njenu svekrvu Danicu. U kući Despotovića ubio je Mikaila i Milenu, njihovog unuka Gorana, njegovu suprugu Jovanu i njihovog dvoogodišnjeg sina Davida.

U domu porodice Mijailović ubio je bračni par Velju i Olgu, a potom u kući porodice Ješić majku i sina, Ljubinu i Miloša. Na kraju krvavog pohoda pucao je sebi u bradu, kako su kazali susedi, tek onda kada je video policiju. Dva dana kasnije i on je preminuo u Urgentnom centru u Beogradu.

Bonus video

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike