Prvi snimak jezive nesreće u Nišu: Automobil leteo 30 metara, pa se zakucao u kamion - čudo je da ima preživelih (FOTO/VIDEO)

17.04.2022

07:21

0

Jedan od očevidaca ove strašne nesreće je rekao da je vozilo "letelo" ka kružnom toku

Prvi snimak jezive nesreće u Nišu: Automobil leteo 30 metara, pa se zakucao u kamion - čudo je da ima preživelih (FOTO/VIDEO)
udes niš (3) (1) - Copyright Printscreen

Četrdestogodišnja žena i tridesetčetvorogodišnji muškarac povređeni su u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila jutros oko četiri sata na Bulevaru cara Konstantina u Nišu.

Do udesa je došlo na kružnom toku kod kompleksa bivše Elektronske industrije, prenose mediji.

Vozilo "folksvagen“ se kretalo iz pravca Niša ka Niškoj Banji,pa je udarilo u ivičnjak kružnog toka, nakon čega je letelo tridesetak metara, zabilo se u parkirani kamion a zatim se prevrnulo na bok.

Printscreen
 

Povređene ljude iz olupine izvlačili su vatrogasci nakon čega su ih preuzele dve ekipe Hitne pomoći i prevezle ih do Univerzitetskog kliničkog centra.

Jedan od očevidaca ove strašne nesreće je rekao da je vozilo "letelo" ka kružnom toku, delovalo je da ga vozač uopšte nije primetio. Zabio se u ivičnjak, a kojom je silinom udario svedoči i to što je izbio jedan deo koji je odleteo par desetina metara. 

- Kako nisu izginuli, pravo je čudo - ističe očevidac.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike