Zloglasni duo ispario: Ovo su policajci koji su pobegli i izbegli hapšenje, javnosti poznati zbog velikog skandala! (VIDEO)

14.04.2022

13:18

0

Skandalozni napad dogodio se 21. februara, a kamere lokalnog kafića usnimile su ovaj sramni čin

Zloglasni duo ispario: Ovo su policajci koji su pobegli i izbegli hapšenje, javnosti poznati zbog velikog skandala! (VIDEO)
tuca interpol cvetni trg basta print (6) - Copyright Printscreen/Nadzorne kamere

Tokom velike policijske akcije uhapšeni su Darko Šarić, poznati advokat, ali i drugi osumnjičeni za mutne radnje.

Policajci koji su bili na listi za hapšenje Danilo Stojanović i Milutin Radovanović, su u bekstvu - te su na taj način izbegli lisice.

Inače pomenuta lica su javnosti postala poznata nakon incidenta koji su izazvali na Cvetnom trgu, kada su nasrnuli na kolegu M. V., takođe načelnika odeljenja u Interpolu i prebili ga.

Skandalozni napad dogodio se 21. februara, a kamere lokalnog kafića usnimile su ovaj sramni čin.

Posle ispitivanja napadnutog M. V. (44), načelnika Interpola, koga su pretukla dvojica kolega D. S. i M. R. u predmetu "Tuča policijskih službenika na Cvetnom trgu u Beogradu", Prvo osnovno javno tužilaštvo se saglasilo sa predlogom branioca osumnjičenih za ukidanje pritovra i dostavilo je sudu predlog za ukidanje pritvora.  

Pretučeni muškarac je, prema pisanju medija, zadobio tada prelom vilice, frakturu lobanje i prelom ruke. 

Podsetimo u današnjoj akciji policije uhapšen je Darko Šarić, kom se trenutno sudi za šverc 5,7 tona kokaina, Uroš Mišić, osuđivan za pokušaj ubistva policajca na fudbalskoj utakmici, advokat Dejan Lazarević, Šarićev branilac i advokat Veljka Belivuka, zvanog Velja Nevolja, ali ne i policajci Danilo Stojanović, bivši načelnik Službe za kriminalističko-obaveštajne poslove i Milutin Radovanović, koordinator u direkciji policije u Beogradu.

 

Bonus video

 

 

 

 

 

 

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike