Ilija nožem ubadao članove porodice i kad su bili mrtvi: Ubica se mimoišao sa rođenim bratom

14.04.2022

13:39

0

Da se Nikola G. (23) iz večernjeg izlaska vratio samo šest minuta ranije u porodičnu kuću u čačanskom naselju Kulinovci, susreo bi se oči u oči sa ubicom

Ilija nožem ubadao članove porodice i kad su bili mrtvi: Ubica se mimoišao sa rođenim bratom
ubistvo čačak (7) - Copyright 24sedam/Ljiljana Keković

Da se Nikola G. (23) iz večernjeg izlaska vratio samo šest minuta ranije u porodičnu kuću u čačanskom naselju Kulinovci, susreo bi se oči u oči sa ubicom - svojim rođenim bratom Ilijom (21).

Sigurnosne kamere sa obližnjeg domaćinstva snimile su da je Ilija, posle svirepog ubistva svoje majke Slađane (49), oca Milana (57) i nepokretnog dede Sretena (87), iz kuće izašao u 1.11 sati posle ponoći, a da je Nikola kući došao u 1.17 časova.

On je zatekao zaključana vrata na kući i spuštene roletne. Kada je kroz mali otvor na prozoru video nečije noge na podu u lokvi krvi, odlučio je da obije vrata i uđe u kuću, u kojoj je zatekao iskasapljena tela svojih ukućana.

Majku u kupatilu, oca u drugoj i dedu u trećoj prostoriji. Ilija je sa mesta zločina pobegao, a policija ga je pronašla u jutarnjim satima, na ulici, na oko 500 metara od kuće.

24sedam/Ljiljana Keković
 

- Da je Nikola došao samo nekoliko minuta ranije brat bi verovatno i na njega nasrnuo nožem. Ne smem ni da pomislim šta je sve moglo da se dogodi - rekao je jedan od rođaka porodice.

Inače, posebnu dozu jeze u ionako užasnu priču dodaje nezvanična informacija iz istrage da je Ilija G. nožem ubadao svoje najmilije i u trenutku dok su ovi bili već mrtvi. Potom je sav krvav izašao iz kuće i otišao u noć. Skrivao se u obližnjem naselju sve dok ga policija nije uhapsila u subotu ujutru.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam/Kurir

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike