Aleksandra iz Kule izboli oni sa kojima je bio u društvu: Uhapšena obojica napadača iz kazina!

13.04.2022

20:34

0

Aleksandar K. iz Kule i Lazar P. iz Novog Sada osumnjičeni za pokušaj ubistva Aleksandra T. iz Kule

Aleksandra iz Kule izboli oni sa kojima je bio u društvu: Uhapšena obojica napadača iz kazina!
Muškarac uhapšen u Obrenovcu: Ilustracija - Copyright Printscreen/Mup

Brzom i efikasnom akcijom novosadske kriminalističke policije, Odeljenja za krvne delikte, uhapšene su dve osobe koje se sumnjiče za pokušaj ubistva Aleksandra T. (38) iz Kule. Uhapšeni su, kako 24sedam saznaje. Aleksandar K. (27) iz Kule i Lazar P. (28) iz Novog Sada.

Njih dvojica, koji su bili u društvu sa Aleksandrom T. od sinoć, u jednom novosadsom kazinu u Bulevaru oslobođenja, danas oko 14.30 časova, posvađali su se u bašti kazina.

Raspravu su nastavili ispred, gde je jedan od ove dvojice uhapšenih potegao nož prema Aleksandru i naneo mu teške povrede. Jedan od ove dvojice je Aleksandru naneo čak sedam ubodnih rana, nakon čega su pobegli.

Međutim, samo par sati kasnije, efikasnom akcijom inspektora, njih dvojica su uhapšena u pokušaju da pobegnu kolima, na putu Novi Sad - Bačka Palanka

- U Urgentni centar Univerzitetskog kliničkog centra Vojvodine primljen je pacijent u hemoragičnom šoku, sa teškim telesnim povredama u vidu multiplih ubodnih rana. Nakon inicijalnih reanimacionih postupaka i sprovedene dijagnostike pacijent je u trenutku ovog izveštavanja na operativnom tretmanu - kažu u UKC Vojvodine.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike