Završne reči za pokušaj ubistva biznismena: Beko optuženog nije prepoznao u novinama, ali jeste u sudnici (FOTO)

11.04.2022

13:29

0

Autor: 24sedam

Beko rekao da tužilaštvo nije zakucalo na sva vrata na koja je trebalo

Završne reči za pokušaj ubistva biznismena: Beko optuženog nije prepoznao u novinama, ali jeste u sudnici (FOTO)
Tan2022-4-11_13401166_0 - Copyright Tanjug/Miloš Milivojević

- Ovo je osoba koja je onog dana zapucala na mene kako bi mi oduzela život - rekao je biznismen Milan Beko u sudnici Apelacionog suda, iznoseći završen reči za pokušaj ubistva na Senjaku 2014. godine.

Beko se u sudnici danas okrenuo prema optuženom Aleksandru Zdravkoviću, rekavši da ga prepoznaje kao osobu koja je pokušala da ga likvidira, i dodao da  da tužilaštvo nije adekvatno uradilo svoj posao u ovom slučaju i da nije zakucalo na sva vrata.

Istakao da je ipak zadovoljan radom policije i tužilaštva što se danas uopšte raspravlja o ovom slučaju.

Tužilaštvo je tražilo kaznu zatvora za Zdravkovića ne manju od 15 godina zatvora. Odluku će u narednim danima doneti Viši sud u Beogradu.

Branilac Zdravkovića ukazala je na brojne, po njoj i njenom klijentu, nelogičnosti i nepravilnosti a pretežno je bilo vezano za to da li je rasveta ispred Bekove kapije te večeri kada je upucan radila.

Zdravkovićeva advokatica navela je i to da Beko nije prepoznao Zdravkovića kada je video njegovu sliku u novinama, a sada sa sigurnošću tvrdi da je on pucao na njega.

Zdravković je u završnim rečima ostao pri svemu što je rekao njegov advokat i onome što je i sam rekao u žalbi koju je podneo. Podsetimo, on od početka negira da je pucao na Beka.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike