Najnovije informacije o stanju Rasima Lajića: Bliski prijatelji otkrivaju da li su ga videli (VIDEO)

10.04.2022

14:49

0

Autor: M. Kostić

U posetu lideru SDPS-a, danas su stigli još i Nisad Hasanović, predsednik SDP-a i z Novog Pazara i gradonačelnik tog grada, Nihat Biševac

Najnovije informacije o stanju Rasima Lajića: Bliski prijatelji otkrivaju da li su ga videli (VIDEO)
rasim ljajić - Copyright 24sedam

- Na sreću stanje Rasima Ljajića je baš kao što je ranije rekao direktor KC Niš Zoran Perišić, stabilno i van životne opasnosti je - rekao je 24sedam doktor Muamer Bačevac, poslanik u Skupštini Srbije koji je Ljajićev dobar prijatelj i saradnik.


- Sa druge strane izgubili smo velikog kolegu i divnog prijatelja Branka Gogića. Velika je tuga što to mu se dogodilo - rekao dr Bačevac.

U posetu lideru SDPS-a, danas su stigli još i Nisad Hasanović, predsednik SDP-a i z Novog Pazara i gradonačelnik tog grada, Nihat Biševac. Oni su nam rekli da još uvek nisu videli Ljajića.

- Nismo razgovarali sa njim, ali prema rečima glavne sestre koja se brine o Ljajićevom stanju, on je bolje i da pokazuje prve znake oporavka. Međutim, pod budnim okom je lekara za svaki slučaj da se nešto ne zakomplikuje.

Na pitanje novinara šta će se sada dogoditi sa strankom obzirom da je Ljajić u bolnici, dr Bačevac je rekao da sve ostaje po starom.

- Mi nastavljamo da funkcionišemo kako smo i pre ovoga radili i očekujemo brz oporavak predsednika stranke. Nadamo se i duboko verujemo da će sve proći u najboljem redu.


Podsećamo, Ljajić je jutros oko 9.30 časova doživeo nesreću kod Ražnja na autoputu Beograd - Niš. Njegov vozač preminuo je na licu mesta.

Prema prvim informacijama za volanom se nalazio Branko Gogić, predsednik IO SDPS i direktor JP Emisione tehnike. On je bio suprug poznate bivše novinarke RTS-a Nade Gogić. Iza sebe je ostavio dvoje dece.

Bonus video:

 

Kako je saopštio MUP, još uvek nije poznato šta je dovelo do nesreće, kada je vozač izgubio kontrolu nad automobilom i sleteo sa puta.

Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić pozvao je KC Niš kako bi se raspitao o stanju bivšeg potpredsednika Vlade Rasima Ljajića.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike