Još jedan horor u Čačku: Devojka pred prolaznicima skočila sa mosta u reku, iz vode je izvlačili vatrogasci (FOTO)

09.04.2022

18:31 >> 18:38

0

Prava drama odigrala se na mostu u Čačku, kada je mlađa osoba ženskog pola naočigled prolaznika prešla ogradu i skočila u reku

Još jedan horor u Čačku: Devojka pred prolaznicima skočila sa mosta u reku, iz vode je izvlačili vatrogasci (FOTO)
1649525732DEVOJKA2-RINA - Copyright RINA

Prava drama odigrala se na mostu u Čačku, kada je mlađa osoba ženskog pola naočigled prolaznika prešla ogradu i skočila u reku Zapadnu Moravu.

- Šetao sam obalom kad sam video devojku koja skače u vodu. Kako voda nije dublja od jednog metra, videlo se kako stoji u vodi. Videlo se da je živa i tu je ostala u reci dok nisu stigli vatrogasci spasioci i izvukli je - kaže za RINU jedan od očevidaca.

RINA
 

Devojka je potom prebačena u Opštu bolnicu u Čačku, gde joj je ukazana neophodna lekarska pomoć i prema dobijenim informacijama nije životno ugrožena.

Da podsetimo, noćas se u Čačku dogodio stravičan zločin koji je potresao sve meštane. Glavni i jedini osumnjičeni za ovaj svirepi zločin jeste Ilija G. (21) koji se tereti da je usmrtio oca Milana G. (57), majku Svetlanu G. (49) i dedu Sretena G. (87). On je nakon nekoliko sati potrage uhapšen, određeno mu je zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom Višem javnom tužilaštvu.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: RINA

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike