Osumnjičen da je sekirom ženu udario u glavu, pa pripremio omču: Komšije otkrile jezive detalje o Goranu!

26.03.2022

19:45

0

Komšije koje žive nedaleko od kuće u kojoj se dogodilo porodično nasilje su u šoku

Osumnjičen da je sekirom ženu udario u glavu, pa pripremio omču: Komšije otkrile jezive detalje o Goranu!
Zvezdara nasilje u porodici - Copyright Profimedia 24sedam ATAImages/S.S.

Krvava porodična drama koja se odigrala juče u Ulici Ilije Kolarevića na Zvezdari, kada je, kako se sumnja, Goran S. (54) sekirom posekao svoju nevenčanu suprugu Sanju P. (48), a zatim pokušao da se obesi, uznemirila je stanovnike ovog beogradskog naselja.

Goran S. je nakon toga, kako se sumnja, uzeo konopac, pa napravio omču i uz merdevine se popeo uz tavan gde je sebi hteo da oduzme život, ali je ovu tragediju uspeo da spreči komšija jer je sekirom presekao konopac.

Komšije koje žive nedaleko od kuće u kojoj se dogodilo porodično nasilje su u šoku i kažu da su čuli kako je Goranova i Sanjina ćerka dozivala pomoć. Dodaju, da je ulica Ilije Kolarevića na Zvezdari relativno mirna, ali da buku uglavnom izaziva saobraćaj jer žive blizu auto-puta.

Foto: 24sedam
 

- Čuli smo šta se desilo u našoj ulici. Blaga je reč kazati da smo u šoku. Sanju sam videla pre nekoliko dana i jako je ljubazna i uvek se javi. Mislim da ona negde radi kao spremačica, ali ne mogu da tvrdim, a za njega mislim da radi negde na građevini. Često sam viđala nju i Gorana kada prođu zajedno, pa po njima nikada ne bih rekla da su imali neke bračne probleme, jer su se na ulici ponašali normalno, odnosno nisu se svađali pred narodom. Šta je dovelo do porodičnog nasilja ne znam, ali šta god da je bilo u pitanju, nije normalno da uzme sekiru i da se tako ponaša jer u toj kući žive i njihova deca. Čula sam da je jedan komšija uleteo u dvorište i spasao Gorana da se ne obesi. Oni imaju divnu decu, ja stvarno ne znam šta im je sve ovo trebalo, ko zna šta sve ima i u ovom vazduhu, pa vidite da se svakog dana nešto desi - kaže komšinica.

Pretio skokom sa mosta

Prema nezvaničnim informacijama, ranije nije bilo prijava za nasilje u ovoj porodici, ali su rođaci kazali da Goran i Sanja nisu bili u dobrim odnosima u poslednje vreme.

- Oni su oko 20 godina u vanbračnj zajednici i imaju dvoje dece. Kajem oktobra prošle godine, on je napao Sanju i navodno pokušao da je zadavi, pa je pretio da će skočiti sa mosta, ali su se posle toga pomirili. Čuli smo da je počeo da pije, a verovatno ona nije htela da ga ostavi zbog dece - kazali su oni za medije.

Dva slična incidenta

Žena koju je D.P. (45) izbo nožem dugim 20 centimetara u Vranju, preminula je u KC Niš. Naime, Dragan P. je uhapšen zbog sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo u pokušaju, ali će sada delo biti prekvalifikovano. Prema nezvaničnim saznanjima, muž je nakon rasprave uzeo nož iz kuhinje, uleteo u spavaću sobu i naneo joj ubodne rane u predelu stomaka.

On je navodno bio pod dejstvom alkohola. Dvadestrogodišnjoj ćerki koja je pokušala da zaštiti majku isprečivši se između roditelja naneo je povrede u predelu leve ruke u vidu posekotina. Povrede je navodno zadobila i druga maloletna ćerka koja se takođe obratila lekarima za pomoć. Policiji je slučaj prijavljen iz Zdravstvenog centra u Vranju.

Takođe, u Sremčici je beogradska policija uhapsila Ž. Š. (73) zbog sumnje da je pokušao da ubije svoju suprugu J. R. (57). Prema nezvaničnim informacijama, nesrećna žena je spavala kada joj je nevenčani suprug zario nož u vrat, a ćerku je, kada je pokušala da odbrani majku, posekao po ruci.

Podsetimo, krvavoj drami na Zvezdari svedočila je ćerka pomenutog bračnog para, koja je vikom alarmirala komšije da joj pomognu.

- Sedeo sam u bašti i čuo vrisak, dotrčala je njihova ćerka vičući: "Otac mi je ubio mamu" - ispričale su komšije.

Navodno, nesrećna žena je poslednjim atomima snage došla kod njih u dvorište.

- Polili smo je vodom i namestili stolicu u bašti kako bi se povratila od šoka. Na temenu glave je imala otvorenu ranu iz koje je tekla krv - ispričao je komšija.

Foto: 24sedam
 

Na mestu incidenta bila je i sestra napadnute žene. Ona je objasnila da ovo nije prvi napad koji je njena sestra pretrpela.

- Sestrin muž je 31. oktobra prošle godine pokušao da zadavi moju sestru golim rukama. Nesrećnica nije htela da ga prijavi policiji kako bi poštedela decu stresa - ispričala je novinarima sestra žrtve.

Ona ističe da je G. S. krut čovek, koji ne zna za šalu i lagodnu atmosferu.

- Sa njim nije mogla ni da se našali, stalno je bila pod stresom. Nakon što je moju sestru pokušao da udavi, otputovao je poslom u Šabac. Iz tog grada se deci javio i poručio da će se ubiti skokom sa mosta - priseća se sagovornica, i dodaje:

- Ovo je samo jasna poruka ženama da nasilje ne trpe i da ga odmah prijave policiji kako ne bi nastradale - zaključila je ona.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike