Da li je mlada policajka pucala sebi u grudi? Bila u autu sa mladićem kad je odjeknuo pucanj!

14.03.2022

09:35

0

Autor: 24sedam

U momentu samoranjavanja J. I. se nalazila na mestu vozača u parkiranom automobilu marke BMW

Da li je mlada policajka pucala sebi u grudi? Bila u autu sa mladićem kad je odjeknuo pucanj!
forenzika policija - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Policajka J. I. (22) iz Niša koja je, kako se sumnja, pucala sinoć sebi u grudi iz službenog pištolja, operisana je u Kiničkom centru u Nišu i trenutno je njeno stanje stabilno.

- Pacijentkinja je stabilno, operisana je i nakon toga se nalazi u jedinici intenzivne nege na Klinici za anesteziju i intenzivnu terapiju. Trenutno je stabilnih vitalnih parametara - potvrđeno je u KC Niš.

Mlada policajka, kako navode njene kolege, nije bila na dužnosti sinoć, a još se utvrđuju sve okolnosti pod kojima je došlo do nesreće.

- Dobili smo prijavu da je policajka, koja je bila van dužnosti, pucala sebi u grudi u privatnom automobilu. Obavešteno je Više javno tužilaštvo i u toku je utvrđivanje svih okolnosti ovog događaja - kažu u niškoj policiji.

Prema saznanjima Blica, mladić koji se nalazio sa J. I. u kolima nije policajac.

- Do incidenata je došlo u ulici Save Kovačevića u naselju Palilula. U momentu samoranjavanja J. I. se nalazila na mestu vozača u parkiranom automobilu marke BMW gde je razgovarala sa mladićem koji je bio sa njom u kolima. Sumnja se na pokušaj suicida, za sada nema indicija da nešto drugo u pitanju. Šta se tačno dogodilo moći će da se kaže tek kada se završi istraga.

BONUS VIDEO

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike