Nije izneo odbranu: Zoran je osumnjičen da je ženi sipao kiselinu u oči, a sada tvrdi da je u lošem psihičkom stanju!

08.04.2022

12:45

0

Zoran i Nada su pre napada bili u emotivnoj vezi mesec dana i on se divno ponašao prema njoj

Nije izneo odbranu: Zoran je osumnjičen da je ženi sipao kiselinu u oči, a sada tvrdi da je u lošem psihičkom stanju!
zoran - Copyright Profimedia/MUP

Zoran Kostić (53), iz Vranja, koji je uhapšen prekjuče zbog sumnje da je svoju emotivnu partnerku Nadu S. (48) iz Pančeva maltretirao, tukao i na kraju joj sipao sonu kiselinu u oči, danas nije bio u stanju da iznese odbranu zbog svog psihičkog stanja.

- Zoran Kostić danas nije izneo svoju odbranu jer je bio u lošem psihiočkom stanju i nije bio sposoban da govori o nemilom događaju. Tim povodom određeno je da se Kostić pošalje na neuropsihijatriijsko veštačenje kako bi se utvrdilo da li je uračunljiv - kaže sagovornik i dodaje:

- Osnovno javno tužilaštvo u Pančevo podnelo je predlog Osnovnom sudu da se Kostiću odredi pritvor u trajanju do 30 dana. Takođe, pritvor je tražen zbog opasnosti od bekstva, kako ne bi ponovio krivično delo koje mu se stavlja na teret i kako ne bi ometao postupak i uticao na svedoke i oštećenu.

Podsetimo, Zoran i Nada su pre napada bili u emotivnoj vezi mesec dana i on se divno ponašao prema njoj.

Međutim, nakon svađe Zoran je u svom iznajmljenom stanu u Ulici Dimitrija Tucovića u Pančevu prvo maltretirao i tukao nesrećnu ženu, a potom joj sipao sonu kiselinu u oči. Nada S. tom prilikom zadobila je lake telesne povrede.

Zoran Kostić je inače višestruki povratnik koji je 2000. godine zaklao svoju taštu u Vranju, a kada je izašao na vikend iz zatvora pokušao je da ubije dve žene, od kojih je jedna od zadobijenih povreda preminula.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam/Kurir

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike