Nastavlja se "lov" na nesavesne vozače: Sankcionisano čak 90 osoba za svega šest sati

06.04.2022

20:33

0

Saobraćajna policija sankcionisala je i 11 motociklista koji su upravljali dvotočkašima na trotoaru, jednog jer je na motoru vozio dete, kao i trojicu kojima je istekao rok važenja vozačke dozvole

Nastavlja se "lov" na nesavesne vozače: Sankcionisano čak 90 osoba za svega šest sati
Tan2022-4-6_85151430_2 - Copyright Tanjug/Miloš Milivojević

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave saobraćajne policije, tokom današnje akcije pojačane kontrole vozača motocikala u Beogradu,za samo šest sati, sankcionisali su 90 vozača, od kojih su dvojica upravljala dvotočkašima pod dejstvom alkohola.

Najviše motociklista, njih 18 sankcionisani su jer nisu nosili kacige, 18 zbog nepropisno postavljene registarske tablice, 12 bez vozačke dozvole za kategoriju vozila kojim su upravljali, a otkriveno je i 12 motociklista kojima su istekle registracione nalepnice, saopšteno je iz MUP-a.

Takođe, saobraćajna policija sankcionisala je i 11 motociklista koji su upravljali dvotočkašima na trotoaru, jednog jer je na motoru vozio dete, kao i trojicu kojima je istekao rok važenja vozačke dozvole.

Preko 60 vozača sankcionisano za samo šest sati

Pripadnici saobraćajne policije u Beogradu su, tokom akcije pojačane kontrole vozača motocikala u utorak, za samo šest sati, sankcionisali 61 vozača, od kojih su dvojica upravljala dvotočkašima pod dejstvom alkohola i jedan pod dejstvom psihoaktivnih supstanci.

Jedan od vozača koji je isključen iz saobraćaja je i četrdesetosmogodišnjak koji je, kako je utvrđeno alkotestiranjem, na Brankovom mostu upravljao motociklom sa 2,27 promila alkohola u organizmu.

U akciji je otkriveno i 19 vozača koji su imali nepropisno postavljene registarske tablice, 10 bez vozačke dozvole za kategoriju vozila kojim su upravljali, a sankcionisano je i 10 motociklista zbog istekle registracione nalepnice.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike