Supruga grlila sliku, majci pozlilo, njena kuknjava "parala nebo": Sahranjen rudar Nenad Trivunac (FOTO)

03.04.2022

13:20 >> 14:03

0

Autor: Maja Kostić

Velika tuga se nadvila nad mestom Subotinac nadomak Aleksinca gde je danas sahranjen poginuli rudar Nenad Trivunac (37)

Supruga grlila sliku, majci pozlilo, njena kuknjava "parala nebo": Sahranjen rudar Nenad Trivunac (FOTO)
viber_slika_2022-04-03_15-15-22-402 - Copyright Foto: 24sedam/M.K.

Velika tuga se nadvila nad mestom Subotinac nadomak Aleksinca gde je danas sahranjen poginuli rudar Nenad Trivunac (37). Veliki broj prijatelja, komšija i rođaka se okupio da isprati na večni počinak tragično nastradalog radnika rudnika "Soko", a povorka je tužno pratila sanduk, dok kuknjava njegove majke Slavice "parala nebo".

Nenada su na večni počinak ispratili i fudbaleri lokalnog kluba, koji su specijalno za ovaj tužan dan obukli dresove FK Subotinac.

Supruga Sanja grlila je Nenadovu sliku. Nenadovoj majci je pozlilo na sahrani, pa je došla Hitna pomoć da joj ukaže pomoć.

- Velika tuga. Bio je drag momak, prepun života i uzoran otac. Nikada ga nećemo zaboraviti. Ova nesreća nam je teško pala - rekao nam je jedan od Nenadovih komšija.

Foto: 24sedam/M.K.
 

 

Da podsetimo, Nenadova supruga je ispričala kako je saznala da njenog supruga više nema. Sanja je ranije rekla da je predosetila da se nešto strašno dogodilo.

- Čula sam da se nešto desilo pa sam zvala brata i devera, ali ni nisu imali šta da mi kažu pa sam se uputila do rudnika. Ništa se do zadnjeg trenutka znalo. Kada su otišli poslednji saniteti sa povređenima i kada se više nisu vraćali, shvatila sam šta se dogodilo, jer njega nije bilo među povređenima. Posle su došla i pogrebna vozila po tela nastradalih - priča Sanja skrhana tugom.

Foto: 24sedam/M.K.
 

 

Ona navodi da je Nenad radio od 18 godine razne poslove a od 2013. godine i u rudniku i dodaje da su njen otac, brat i dever rudari, a da sa Nenadove strane se niko nije bavio tim poslom.

Uplakana Sanja je rekla da njen suprug bio veoma rapoložen pre nego što je otišao na posao te noći i da će joj zauvek ostati urezana slika kako se njen Nenad igrao taj dan sa njihovom decom.

U toku današnjeg dana biće sahranjeni svi rudari nastradali u tragičnoj nesreći u rudniku Soko.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike