Milica u krvavoj haljini i sa modricama na licu tražila pomoć: Policija u potrazi za njenim dečkom Nikolom Rađenom!

01.04.2022

11:23

0

Milica R. navodno ima vidljive povrede po licu ispod levog oka u vidu otekline i crvenila i rasekotinu donje usne u levom uglu

Milica u krvavoj haljini i sa modricama na licu tražila pomoć: Policija u potrazi za njenim dečkom Nikolom Rađenom!
radjen ristic ata - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Radnica pumpe pozvala je jutros oko 5 sati policiju i lekare Hitne pomoći, jer je kod njih na pumpu došla Milica R. (30) u krvavoj haljini sa povredama na licu i zatražila pomoć jer je, prema njenim rečima, pretukao partner vaterpolo reprezentativac Nikola Rađen (37) u stanu na Starom gradu u Beogradu.

Prema našim informacijama, Milica je uplakana došla do radnice pumpe i zatražila pomoć.

- Ona je rekla da je u stanu pesnicama tukao partner, ali da je uspela da izađe iz stana. Na sebi je imala haljinu na kojoj su bili vidljive fleke od krvi. Lice i telo joj je bilo u modricama i podlivima. Od siline udaraca napukala joj je usna - kaže  izvor blizak slučaju.

Radnica jedne pumpe u opštini Stari grad prijavila je jutros u 4.45 sati da je devojka Milica R. (30) došla i požalila se da je Rađen pretukao.

Dolaskom na lice mesta, Milica R. je policijskoj patroli ispričala da je nakon kraće rasprave njen partner, Nikola Rađen pretukao, tačnije, zadao više udaraca po glavi i telu.

Ona navodno ima vidljive povrede po licu ispod levog oka u vidu otekline i crvenila i rasekotinu donje usne u levom uglu.

Potraga za Rađenom

Milica je dala iskaz policiji o nasilju u porodici. Inspektori su je uputili na dodatne preglede.

Prema našim informacijama, nakon prijave policija u stanu na Dorćolu nije zatekla Nikolu Rađena. Zbog svega što se izdešavalo za njim je raspisana potraga.

Printscreen/YouTube, Paparaco lov
 

Nikola je, da podsetimo, sa pevačicom Anom Kokić bio u braku deset godina, iz kojeg imaju dve ćerke Ninu i Teu. Javno su objavili da se rastaju početkom 2019. godine, a u julu te godine i zakonski su okončali brak.

Svojevremeno se spekulisalo je da je razlog okončanja braka bila preljuba, međutim, Nikola i Ana su u zajedničkom saopštenju to demantovali i istakli da su u dobrim odnosima.

Ćerke kod Ane

"Ovim putem želimo da vas obavestimo da smo posle deset godina braka odlučili da se sporazumno razvedemo. Zajedno smo doneli odluku da stavimo tačku na naš brak. U ovom, za nas delikatnom trenutku molimo vas da imate razumevanja za našu privatnost i privatnost naše dece. Mi ćemo, nakon svega, ostati u dobrim odnosima i zajednički vaspitati naše ćerke",  pisalo je u saopštenju koje su Ana i Nikola dali nakon razvoda.

Starateljstvo nad ćerkama pripalo je Ani, s čim se bivši vaterpolista složio. Rađen i Kokićeva su poasle rastanka ostali u dobrim odnosima upravo zbog naslednica.

Policija i dalje traga za Rađenom.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Telegraf

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike