Srbin osuđen na doživotnu robiju u Italiji: Prijatelja građevinca tukao do smrti, pa bacio sa litice!

31.03.2022

14:57

0

Autor: 24sedam

Ivan Rudić provešće do kraja života iza rešetaka zbog ubistva Konzolata Ingenua

Srbin osuđen na doživotnu robiju u Italiji: Prijatelja građevinca tukao do smrti, pa bacio sa litice!
karabinjeri sud - Copyright Pixabay

Državljanin Srbije Ivan Rudić osuđen je pred Apelacionim sudom u Italiji na doživotnu robiju zbog ubistva građevinskog radnika Konzolata Ingenua. Osim njega osuđen je i rumunski državljanin Mihaj Apopej, a obojica su se teretila da su građevinca pretukli, pa njegovo telo bacili sa litice i sakrili tragove zločina.

Rudić, inače vozač šlepera, po presudi je pretukao Ingenua, a njegov prijatelj Apopej, pomogao je da se otarasi tela. On je, kako smo pisali, već bio osuđen na doživotnu robiju, a sada je ta kazna i potvrđena.

Zločin se dogodio u leto 2019. godine. Rudić je navodno cele večeri pio u baru u Toleu sa Ingenuom, sa kojim se na kraju i posvađao. Posle svađe, počeli su da se tuku, pa je Rudić besomučno i do smrti udarao građevinca. Na kraju je sa Rumunom telo prevezao do litice, gde ga je bacio da bi inscenirao nesreću.

Istražitelji su brzo uspeli da rekonstruišu zločin, a protiv osumnjičenih su sakupljeni mnogobrojni tragovi. U automobilu žrtve koji je pronađen napušten, kako pišu italijanski mediji, otkriveni su tragovi krvi.

Rudić i njegovi prijatelj sve vreme su se ,tokom suđenja, izjašnjavali kao nevini.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike