Dvostruka ličnost "nasmejanog ubice": Hladnokrvni egzekutor Čaba Der pomogao majci sa decom da povrati kuću

24.02.2022

14:26

0

Autor: 24sedam

"Bilo je strašno videti svog spasitelja vezanog lisicama, stažari su me gurnuli da ga slučajno ne dodirnem ili mu skočim u zagrljaj", izjavila je Monika Sigeti

Dvostruka ličnost "nasmejanog ubice": Hladnokrvni egzekutor Čaba Der pomogao majci sa decom da povrati kuću
Copyright Čaba Der Youtube/Printscreen

Čaba Der, poznat kao  "nasmejani ubica", koji je u Mađarskoj osuđen na doživotnu kaznu zatvora, uplatio je izvesnoj Moniki Sigeti, majci dvoje maloletne dece dovoljno novca da na licitaciji koja će biti održana u junu, povrati svoju kuću koju je ranije izgubila.

Der je priču o majci, koja se sa dvoje dece i bolesnom majkom praktično našla na ulici pošto joj je kuća oduzeta, pročitao u medijima i odlučio da joj pomogne.

- Po objavljivanju članka, kako su mi rekle komšije, porodica koja je živela u mojoj kući je bila toliko uplašena jer su mislili da sam se "udružila sa ubicom", da su čim su čuli za ime Čabe Dera pokupili stvari i odselili se - ispričala je navodno žena kojoj je Der pomogao.

. Navela je i da je kuća sada prazna, ali da ona i njena porodica moraju da sačekaju licitaciju da bi se u nju vratili.

Ona je otkrila da je Čaba odluku da joj pomogne doneo pre nego što je osuđen na maksimalnu kaznu, kao i da je prisustvovala izricanju presude.

- Bilo je strašno videti svog spasitelja vezanog lisicama. Stažari su me gurnuli da ga slučajno ne dodirnem ili mu skočim u zagrljaj. Kada su nam se pogledi sreli, sve smo rekli jedno drugom. Na kraju mi se zahvalio što sam došla na presudu - ispričala je ona.

Čaba Der u Mađarskoj je osuđen na doživotnu kaznu zatvora zbog ubistava u Mađarskoj i Holandiji. Takođe, pred Višim sudom u Beogradu je kažnjen nepravosnažno sa 40 godina zatvora zbog ubistva Nebojše Markovića u januaru 2019. na Banovom brdu.

Podsetimo, on je beogradskom sudu poslao pismo u kom je priznao da je ubio Markovića, ali je tvrdio da je to učinio jer je saznao da Marković njemu radi o glavi.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike