Krvavi dani u Srbiji: Tri hrabre heroine sprečile očeve da im zakolju majke!

25.03.2022

19:45 >> 17:07

0

Autor: 24sedam

Komšije ove tri porodice su u šoku nakon incidenata

Krvavi dani u Srbiji: Tri hrabre heroine sprečile očeve da im zakolju majke!
Nasilje Ilustracija - Copyright Profimedia

U Srbiji su se ove sedmice dogodila tri identična slučajeva porodičnog nasilja, u kojima su ćerke pokušale da zaštite svoje majke, koje su supružnici, odnosno njihovi očevi pokušali da ubiju.

Uprkos tome što je ćerka pokušala da zaštiti svoju majku u Vranju, nesrećna žena nije izdržala, već je nažalost podlegla povredama, dok su druge dve žene, kako nezvanično saznajemo, van životne opasnosti.

Pozadina užasa u Vranju

Žena koju je D.P. (45) izbo nožem dugim 20 centimetara, juče je preminula u KC Niš. Naime, Dragan P. je uhapšen zbog sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo u pokušaju, ali će sada delo biti prekvalifikovano.

Prema nezvaničnim saznanjima, muž je nakon rasprave uzeo nož iz kuhinje, uleteo u spavaću sobu i naneo joj ubodne rane u predelu stomaka. On je navodno bio pod dejstvom alkohola.

Profimedia
 

Dvadestrogodišnjoj ćerki koja je pokušala da zaštiti majku isprečivši se između roditelja naneo je povrede u predelu leve ruke u vidu posekotina.

Povrede je navodno zadobila i druga maloletna ćerka koja se takođe obratila lekarima za pomoć. Policiji je slučaj prijavljen iz Zdravstvenog centra u Vranju.

Takođe, žena je tada hitno hospitalizovana i nalazila se u izuzetno teškom stanju, pa je bila prebačena u KC Niš.

- Njoj je još u Vranju izvađena slezina. Imala je povrede bubrega, izgubila je mnogo krvi, a potom je operisana - rekao je ranije izvor.

Međutim, uprkos naporima lekara, ona nije izdržala.

Nasilje u Sremčici

U Sremčici je juče beogradska policija uhapsila Ž. Š. (73) zbog sumnje da je pokušao da ubije svoju suprugu J. R. (57).

Prema nezvaničnim informacijama, nesrećna žena je spavala kada joj je nevenčani suprug zario nož u vrat, a ćerku je, kada je pokušala da odbrani majku, posekao po ruci.

J. R. je primljena u bolnicu i nalazi se van životne opasnosti. Uhapšenom muškarcu je određeno policijsko zadržavanje.

Profimedia
 

Stravično nasilje na Zvezdari

Beogradska policija uhapsila je Goran S. muškarca koji je jutros u naselju Zvezdara sekirom pokušao da ubije suprugu S.S. naočigled maloletne ćerke koja je istrčala iz kuće i dozivala pomoć.

- "Pomozite, ubi mi majku", na sav glas kukala je devojčica. Ne zadugo videli smo ženu koja je krvave glave išla ka nama. U tom trenutku istrčao je njen muž i krenuo ka potkrovlju kako bio se obesio. Komšija ga je skinuo. Zamislite, konopac mu je isekao sa sekirom kojom je pokušao da ubije suprugu - kazao je jedan od komšija.

Podsetimo, muškarac je jutros oko 8 sati na Zvezdari hteo da ubije suprugu sekirom, a zatim pokušao da se obesi. Oboje su prevezeni u Urgentni centar i nalaze se van životne opasnosti.

Inače, do sada nije bilo prijava za nasilje iz ove porodice.

- On je bio ljubomoran jer je žena mlađa od njega. Mada, do sada nismo nista čuli ni videli - ispričale su komšije.

Bonus video

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike