"Otišao je još jedan cvetak iz našeg centra": Pirot oplakuje malenu Teodoru koja je preminula posle nesreće

26.03.2022

14:22

0

Devojčica je podlegla teškim povredama glave i svo vreme je bila bez svesti i na mehaničkoj ventilaciji

"Otišao je još jedan cvetak iz našeg centra": Pirot oplakuje malenu Teodoru koja je preminula posle nesreće
Ilustracija - Copyright Profimedia

Petogodišnja Teodora B, iz pirotskog naselja Nova Mala, koja je pre tri dana povređena u saobraćajnoj nesreći u Ulici Hajduk Veljka, nadomak kuće, preminula je niškom Kliničkom centru gde su se lekari svojski borili za njen život.

Devojčica je podlegla teškim povredama glave i svo vreme je bila bez svesti i na mehaničkoj ventilaciji. Najpre je, posle udarca automobila primljena u pirotosku Bolnicu gde joj je ukazana prva pomoć, a zatim je, zbog težine povreda prebačena u niški UKC, gde su konstatovane teške povrede glave, pišu Novosti.

Kako kažu žitelji ove ulice, nesreća se desila pošto je devojčica krenula u prodavnicu.

Pokušala je da pretrči ulicu, ali je u tom momentu na nju naletero automobil, koji se prema rečima meštana nije kretao brzo, odnosno neprilagođenom brzinom. Kako se priča u Novoj Mali, malu Teodroru je neko od rođaka poslao u prodavnicu preko puta ulice u koju je stalno išla po razne namirnice. Devojčica je živela u višečlanoj porodici u veoma oskudnim uslovima.

RINA
 

 

Povodom ovog stašnog slučaja, oglasilo se Udruženje Roma „Ternipe“, kao i predsednik MZ Rasadnik Siniša Kočić, koji kaže da je mala Dora kako su je zvali bila miljenica celog naselja. Svi su se nadali i molili da prebrodi teške povrede, ali se nažalost desilo se ono najtragičnije.

- Jutros nam je iz Niša stiglo pismo da je nakon saobraćajne nesreće preminula Teodrora Barjamović. Otišao je još jedan cvetak iz našeg centra. Neće se više bratiti ostalim cvetićima u centru otišla je na neko novo i lepše mesto. Žao nam je draga Teodora, što tvoja lepota neće više biti s nama. Sada si na nekom boljem mestu i verujemo da te anđeli čuvaju - saopštili su u Centru „Ternipe“ koji je pohađala mala Teodora.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Novosti

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike